Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Griekse salade

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

1 zakje Gemengde sla
100 gram Feta
100 gram Boursin
2 x Roma tomaat
6 x Olijven (door de helft gesneden)
0.5 x Rode ui
2 x Sneetjes wit brood tbv croutons (Olijfolie, knoflook, zout in blokjes)

Dressing
6 eetl. Olijfolie
4 eetl. Citroensap
1 eetl. Rode wijnazijn
1 teen Knoflook geperst
1 eetl. Honing
1 snufje Zout

Bereidingswijze

Verdeel de sla over twee borden. Snij de rode ui in dunne ringen en de tomaat in 4-en. Bak de croutons met wat knoflook, zout en olijfolie 8 minuten op 160 graden. Meng voor de dressing alle ingrediënten. Verdeel alle ingrediënten over de sla en breng op smaak met de dressing.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten