Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Pekelvlees op ciabatta met Zaanse mosterd mayonaise

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x Ciabatta brood (130gr)
400 gr. Pekelvlees (gesneden)
4 eetl. Zaanse mosterd mayonaise (verkrijgbaar in de Van Baar)
2 theel. Grove mosterd
1 theel. Witte wijn azijn
40 gr. Rucola (lengte doorgesneden)
8 x Kleine augurkjes
4 x Mini trostomaatjes

Bereidingswijze

Zet de oven op 200 graden, bak in ongeveer 10 minuten de ciabatta broden krokant. Meng de mayonaise met de mosterd en azijn. Snijd de ciabatta open en wrijf deze aan beide kanten in met de mosterdmayonaise. Beleg rijkelijk met het romige pekelvlees en garneer met de kleine augurkjes, rucola en de mini trostomaatjes.

Tip

https://www.knsnet.nl/de-strijd-om-het-perfecte-pekelvlees-is-gestreden

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten