Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Zeeduivel opgerold in Parma ham met ratatouille en vissaus

Vanaf 6 persoon(en)

Ingredienten

6 x 75 gr. Zeeduivel, zeewolf (stevige witvis)

6 x plakje Parma ham

2 eetl.Olijfolie

Peper en zout uit de molen



2 x trostomaat (kleine blokjes)

¾ x rode paprika (kleine blokjes)

½ x courgette (kleine blokjes)

½ x aubergine (kleine blokjes)



Vissaus

Bereidingswijze

Omwikkel de zeeduivel in Parma ham. Verwarm een grote pan met olijfolie en bak deze in ongeveer 1 a 2 minuten licht bruin. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaten, paprika, courgette en aubergine in zo klein mogelijke stukjes/blokjes (brunoise). Leg de stukjes vis op bakpapier (voor in de oven) en bak af in 10 minuten op 175 graden. Verdeel de gebakken stukjes vis op borden met de ratatouille en vissaus.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten