Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Scampi’s gebakken in kruidenboter

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

800 gr. scampi’s

400 gr. kruidenboter (liefst zelf gemaakte)

2 x teen knoflook (in ringen gesneden)

Verse peterselie

Peper en zout uit de molen

1x citroen

Eventueel een salade op basis van rucola sla en vers afgebakken stokbrood

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel de scampi’s in vier ovenvaste schaaltjes. Kruid deze met peper en zout uit de molen, verdeel er dan de kruidenboter over. Zet 15 minuten in de oven. Kijk goed uit met de bakjes uit de oven halen, omdat deze heel heet zijn. Garneer de bakjes met wat peterselie en citroen. Serveer het gerecht met vers gebakken stokbrood en een salade op basis van rucola sla.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten