Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Steak tartare met 63 graden eitje

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

150 gram Ossenhaas (fijn gehakt)
2 x eidooier (of 63 graden eitje)
1/2 eetl. Tabasco
1/2 eetl. Dalmation rub (te koop in onze winkels)
4 eetl. Olijfolie
1/2 Sjalotje (versnipperd)
1 eetl. Kappertjes (afgespoeld en fijn gehakt)
6 x Getoaste broodjes

Bereidingswijze

Pocheer twee eitjes of doe ze 2,5 uur in een oven op 63 graden. Snij en hak de ossenhaas super fijn en breng op smaak met tabasco, dalmationrub en olijfolie. Meng het vlees en verdeel over twee borden in een soort rond nestje. Leg de eidooier in het nestje van vlees zoals op de foto. Verdeel de verdere ingrediënten rondom de steak tartare en strooi hier nog wat dalmationrub omheen. Serveer met wat getoast brood.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten