Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Gevulde tomaat met pittige mayonaise

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x trostomaat

8 eetl. Hollandse garnaal

4 x peterselie (plukje voor garnering)



Voor de pittige mayonaise:

2 eetl. Mayo

1 theel. Sambal

1 theel. Augurk in blokjes

1 theel. Ui in blokjes

1 mes p. kerrie kruiden

½ theel. Maggie

½ theel. Ketjap

Bereidingswijze

Snijd het kopje van de tomaat, lepel voorzicht de tomaat leeg. Meng ondertussen de mayonaise met de sambal de in blokjes gesneden augurk en ui en de kruiden. Meng hier de garnalen door en schep in de tomaat, garneer af met de peterselie en zet het kopje als dekseltje schuin op de tomaat.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten