Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Carpaccio van kalfsribeye opgerold als een roosje gevuld met pesto

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

200 gr. gebraden kalfsribeye

4 eetl. groene pesto (Genovesa)

50 gr. rucola

4 eetl. pijnboompitten

4 eetl. rode pesto

Geraspte oude kaas

Bereidingswijze

Verdeel de rucola over 4 bordjes, rol de kalfs ribeye op als een roosje, leg de roosjes op het sla. Vul deze met wat groene pesto en garneer het bordje met de pijnboompitten, rode pesto en rasp er wat oude kaas over.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten