Vanaf 4 persoon(en)
300 gr. biefstuk
peper en zout
3 eetl. wokolie
4 eetl. oestersaus
1 1/2 cm verse gember (fijn gesneden)
1 eetl. sambal
1 zak gemengde sla (veldsla mix)
4 eetl. tuinkruiden dressing
4 eetl. crutons
pijnboompitten
(koriander)
Meng de sla met de tuinkruiden dressing, crutons, en de pijnboompitten. Marineer de biefstuk in de oestersaus, verse gember, paprika reepjes en bestrooi dit met wat peper en zout (een paar uur van te voren).Bak dit mengsel van biefstuk in de wokolie in ongeveer 5 min. gaar. Verdeel het sla mengsel over 4 borden en doe daar de gebakken biefstuk overheen. Garneer het geheel (eventueel) af met wat losse blaadjes koriander.
Marineer de biefstuk een paar uur van te voren, dan kan de smaak er alvast in trekken.