Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Oosterse salade

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

300 gr. biefstuk
peper en zout
3 eetl. wokolie
4 eetl. oestersaus
1 1/2 cm verse gember (fijn gesneden)
1 eetl. sambal

1 zak gemengde sla (veldsla mix)
4 eetl. tuinkruiden dressing
4 eetl. crutons
pijnboompitten
(koriander)

Bereidingswijze

Meng de sla met de tuinkruiden dressing, crutons, en de pijnboompitten. Marineer de biefstuk in de oestersaus, verse gember, paprika reepjes en bestrooi dit met wat peper en zout (een paar uur van te voren).Bak dit mengsel van biefstuk in de wokolie in ongeveer 5 min. gaar. Verdeel het sla mengsel over 4 borden en doe daar de gebakken biefstuk overheen. Garneer het geheel (eventueel) af met wat losse blaadjes koriander.

Tip

Marineer de biefstuk een paar uur van te voren, dan kan de smaak er alvast in trekken.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten