Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Gerookte eendenborst met rode biet

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

2 x gerookte eendenborst

350 gr. rode biet (voorgekookt plakjes)

2 eet. olijfolie

1 eet. balsamico

1 eet. honing



4 eet. mayonaise

1 eet. truffelolie

Rucola sla voor de garnering

Bereidingswijze

Snijd de gerookte eendenborst aan zeer dunne plakjes en houd even apart. Meng de rode biet plakjes met de olijfolie, balsamico en de honing. Meng de mayonaise met de truffelolie. Opmaak: Verdeel de rode biet plakjes over vier mooie grote borden. Strooi wat rucola sla over de rode biet. Leg dan dakpansgewijs de dun gesneden eendenborst over de rode biet. Druppel wat truffelmayonaise om het gerecht heen en boven op nog enkele rucola sla blaadjes. Serveer het voorgerecht koud.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten