Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Quiche Lorraine en exotische fruitsalade

Ingredienten

10 x bladerdeegbakjes (voorgebakken)
4 x scharreleieren
400 ml. Room
5 gr. Kerriepoeder
5 gr. Zout
3 gr. Peper
150 gr. Spekreepjes
250 gr. Gesneden prei
150 gr. Geraspte kaas
4 seizoenen peper en bieslook voor garnering

Bereidingswijze

Neem een grote kom en doe hier de eieren, room, kerriepoeder, zoute en peper, spekreepjes en prei bij. Meng dit heel goed met een garde. Neem 10 bladerdeegbakjes en verdeel hier het room prei mengsel over. Strooi hier de geraspte kaas over en nog wat vier seizoenen peper uit de molen. Verwarm een oven voor op 200 graden en zet hier vervolgens de bakjes in. Draai de oven naar 175 graden en laat de bakjes hier 15 minuten in bakken.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten