Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Oosters buideltje

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

12 x grote plakken rosbief

¼ x rode paprika

1/5 x courgette

¼ x ui

1/5 x winter wortel

1 theel. Sambal

½ teen knoflook (fijn gesneden)

2 eetl. sesamolie

3 eetl. oestersaus

1 x bieslook boom

Sesamzaad

Peper en zout

Bereidingswijze

Snijd de groenten zo klein mogelijk in blokjes (brunoise). Verhit de sesamolie en roerbak hier de aan blokjes gesneden groenten in. Doe er als laatst knoflook, sambal en de oestersaus bij. En laat het even afkoelen. Leg de plakken rosbief op de werkbank en verdeel hier de roerbak over. Bind ze op met een lange spriet bieslook en garneer met sesamzaad en peper en zout.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten