Vanaf 4 persoon(en)
250 gr. kalfstournado
1 theel. olie
2 x teen knoflook (geperst)
4 eetl. honing
1 x komkommer (in staafjes gesneden)
2 x lente ui (in lange reepjes)
2 eetl. limoensap
1 eetl. sesamolie
1 eetl. sesamzaadjes
2 eetl. koriander (gehakt)
Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook even totdat deze gaat kleuren, haal de pan van het gas, voeg de honig toe en laat de kalfstournado hier even in marineren. Schep de komkommerstaafjes en de reepjes lente ui met het limoensap en sesamolie door elkaar breng op smaak met wat peper en zout. Haal het overtollige honing van de tournado en rooster deze in ongeveer 4 min op de barbecue. Verdeel de gesneden groenten over 4 borden. Snijd de tournado in 8 of 12 plakken en verdeel over de groenten. Bestrooi het gerecht met de sesamzaadjes en de koriander.