Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Spaghetti met parmaham en rode peper

Het recept

Spaghetti met parmaham en rode peper

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

Spaghetti voor 4 personen (zie verpakking)

12 x plakjes parmaham (dun)

75 gr. Rucola blaadjes (fijn gesneden)

10 x blaadjes basilicum

8 x gamba’s klein



75 gr. Extra vierge olijfolie

2 x kleine rode peper (van zaden ontdaan en fijn gehakt)

2 x citroen (het sap)

Peper en zout uit de molen

Bereidingswijze

Knijp het citroensap uit in een mengkopje. Meng dit met de olijfolie, peper, zout en de rode peper. Snijd de plakjes parmaham in drieën en bak deze samen met de gamba’s. Kook de spaghetti in ruim water met zout. Giet de spaghetti af en meng alle ingrediënten door elkaar. Verdeel dit over vier borden. Garneer het met de blaadjes basilicum.

Tip

Bewaar basilicum nooit in de koelkast, dan wordt hij binnen enkele uren snotterig.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.