Caveman

35,00 p.p.

Caveman Caveman Caveman Caveman Caveman

Een ultieme barbecue beleving ervaar je met de Caveman barbecue. Terug naar de oertijd en het basisprincipe van goed vlees boven een open houtvuur. Een Caveman Grill barbecuefeest bestel je voor feesten vanaf 50 personen. Hierbij bereiden 2 van onze eigen Cavemen (gespecialiseerde barbecuechefs) geweldige stukken vlees op de speciale Caveman Grill en begeleiden zij het barbecuefeest totdat iedereen voldaan is.

De Caveman BBQ bestaat uit een vlees en vis menu met de volgende 6 gerechten:

Hierbij serveren wij 3 verschillende salades:

Als sauzen worden eigen gemaakte BBQ saus, Sambal saus en knoflooksaus geserveerd en speciaal voor de Caveman BBQ B’rustiek brood met eigengemaakte kruidenboter.

We nemen de Caveman barbecue mee inclusief houtblokken en alle barbecue benodigdheden. Ook zijn er voldoende porseleinen borden, RVS bestek en servetten voor elke gast. Na afloop doen wij ook de afwas, want een barbecue van Runderkamp is compleet van A tot Z.

Prijzen Caveman barbecue

Bestel vandaag nog jouw Caveman BBQ feest. Runderkamp kan naast het eten ook de drankjes verzorgen. Vraag een offerte aan en wij vertellen je meer over de mogelijkheden om de organisatie van jouw feest helemaal voor onze rekening te nemen.

Flame grilled, net als in de oertijd. Dat is barbecue op de Caveman. Deze stoere barbecue gaat terug naar de essentie van goed vlees grillen boven een open houtvuur. Net als de oermens, die de smaak van door vlammen gerookt vlees al wist te waarderen. Maar ook weer helemaal van nu waarbij de Caveman Grill gebruikt wordt om de lekkerst voorbereide en gekruide stukken vlees en vis optimaal te grillen en hierbij gebruik te maken van de wereldwijde keuken.

Runderkamp Barbecue is trots op onze Caveman feesten. Onze barbecuechefs doen niets liever dan met deze mooie grill het beste vlees te bereiden en van jouw barbecuefeest een topfeest maken. Volledig verzorgd van A tot Z en het allerbeste in vlees en vis, wat wil je nog meer? Vraag vandaag nog een offerte aan voor de Caveman grill.