Vegetarische BBQ

20,95 p.p.

Vegetarische BBQ Vegetarische BBQ Vegetarische BBQ Vegetarische BBQ Vegetarische BBQ Vegetarische BBQ

Maak jouw barbecuefeest compleet met dit vegetarische barbecuepakket. Dit pakket zorgt ervoor dat niemand de barbecue hoeft over te slaan omdat zij geen vlees of vis eten en dat jullie samen kunnen genieten van een super BBQ feest. Bestel nu snel de vegetarische optie bij.

Dit vegetarische BBQ menu is speciaal samengesteld om net zo gevarieerd te genieten als van onze andere barbecuemenu’s. Hoge kwaliteit vleesvervangers op basis van soja en tarwe-eiwitten en veel groenten zorgen voor een ultieme barbecuebeleving.

De vegetarische BBQ is inclusief:

Let op: dit pakket is niet geschikt voor een veganistische leefstijl. Onze sauzen en salades bevatten onder andere ei en melk. Bovenstaand menu kan mogelijk ook sporen van eiwitten en melk bevatten.

Bestel dit vegetarische barbecuepakket als onderdeel van jouw barbecuefeest. Per stuk te bestellen bij een basisaantal van 15 stuks van een van onze andere pakketten. Wil je een volledig vegetarisch BBQ-feest? Dit kan al vanaf 15 stuks.

Wij bezorgen tussen 10.00 - 15.00 uur. Binnen een afstand van 30 km doen wij dit gratis, daarbuiten rekenen we 75 cent per km.