BBQ Halal

18,95 p.p.

BBQ Halal BBQ Halal BBQ Halal BBQ Halal BBQ Halal

Heerlijk barbecuepakket met vlees dat voldoet aan de Halal-richtlijnen. Deze zorgvuldig geselecteerde stukken vlees zijn smaakvol gekruid en uitermate geschikt voor de barbecue. Bestel nu snel jouw halal BBQ-menu en maak je feest compleet.

Dit barbecuepakket voldoet volledig aan de Halal-richtlijnen. Daarnaast is het ook gewoon superlekker en een geweldige barbecue voor wie wel eens wat anders wil proberen. Ons BBQ-Halal pakket bestaat uit:

Dit barbecuemenu wordt compleet geleverd met eigengemaakte BBQ sauzen die de smaak bevorderen, verfrissende salades en natuurlijk stokbrood met eigenbereide kruidenboter. Daarnaast leveren wij alle benodigdheden om de barbecue tot een succes te maken:

Wil jij de BBQ Halal bijbestellen bij de rest van jouw barbecuepakket? Dat kan per stuk zolang dit onderdeel is van een feest van minimaal 15 personen. Een volledig feest met ons halalmenu? Dat kan ook. Vul hiervoor het juiste aantal gasten in en Runderkamp regelt het voor je.

Wij bezorgen de menu's en alle benodigdheden tussen 10.00 - 15.00 uur. Binnen een straal van 40 km doen wij dit gratis, daarbuiten rekenen we 75 cent per km.