Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina. Sluiten x
15
november
Snertweer

Het is al weer een tijdje geleden dat wij samen met onze lokale omroep een heuse...

Lees meer
31
oktober
Carpaccio van de gouden burpee

Rood waaisel met zijn roots diepgeworteld in onze cultuur van onze weelderige landerijen.

...
Lees meer
17
oktober
Top 5 beste pekelvlees van Nederland”

Het lijkt voor ons de normaalste zaak van de wereld. Iedere dag gaan we enthousiast aan het...

Lees meer
03
oktober
Stampend en prakkend door de herfst

De herfst heeft zijn intrede gedaan, heerlijk weer om stampend en prakkend door deze donker...

Lees meer
19
september
Vrienden

Afgelopen maandag stond ik op de Gastvrij Rotterdam, een horecavakbeurs, in Ahoy. Terwijl...

Lees meer
05
september
Rode gezondheidsbommen

En dan heb ik het uiteraard over tomaten! Tomaten zijn er in verschillende vormen, maten en...

Lees meer
25
juli
Gewoontes

Op maandag probeer ik alle spullen te verwerken die over zijn van het weekend.

Soms...

Lees meer
11
juli
Shared dining

Shared dining is trending! Dit fenomeen is misschien wel overgewaaid uit Spanje of Japan...

Lees meer
25
juni
Gillen

Het was me het weekje wel. Afgelopen donderdag opende neef Cor onze vernieuwde winkel in de...

Lees meer
14
juni
Portugal

In het Noorden van Portugal, bij het dorpje Vila Nune, ongeveer drie kwartier rijden van...

Lees meer
24
mei
Ambachtelijk

Een naam die we veel te vaak horen. Misschien wel omdat hij zo lekker klinkt,

maar...

Lees meer
09
mei
Grillin en Chillin

Ik ben volop aan het Grillin en Chillin. Tijdens demonstraties voor onze winkel en tijdens...

Lees meer
23
april
Nieuw speeltje

Nieuw speeltje

Iedere gek zijn gebrek. Mijn gebrek is dat ik gek ben op vuur, maar dat...

Lees meer
06
april
Wit goud

Ondanks dat het weer niet helemaal meewerkte, zijn ze er evengoed gewoon weer asperges! Een...

Lees meer
28
maart
Lamsrack a la Niels

Om het paasweekend te vieren een smakelijk recept met lamsrack. 

Lees meer
21
maart
Wintersport

Dit een van mijn “most wonderful times of the year”. Ja ja, ik ben een gezegend mens...

Lees meer
06
maart
Biefstukweken

Deze week hebben we alle soorten biefstuk in de reclame. En biefstuk kan op allerlei...

Lees meer
08
februari
Pastrami & cornedbeef

Bij Runderkamp maken we al sinds 1884 de allermooiste slagersproducten.

Maar bij...

Lees meer
30
januari
Boeuf Bourguignon

Iedereen die wel eens in de Bourgogne is geweest moet deze stoofschotel geproefd hebben.

...
Lees meer
17
januari
Zaanse mayonaise

Afgelopen week was ik door Michel van Wijngaarden uitgenodigd op de Horecava Beurs om de...

Lees meer
17
januari
Hij is weer mooi geweest!

We hebben die tweederangs voetbalkantine maar weer eens even omgetoverd tot een...

Lees meer
05
december
Streeckgenoten

Dat is even wennen zeg! Daar lig ik dan: verkleed in een blauw jasje met een plastic...

Lees meer
16
november
Okkenbroek

Nog geen anderhalf uur rijden van Volendam, ergens tussen Deventer en de Sallandse...

Lees meer
02
november
Stampend door de geschiedenis

De aller allereerste, de meest bekendste, de belangrijkste, de koploper, de nummer 1,

de...

Lees meer
31
oktober
Internationaal

Al meer dan 150 jaar doen we het in Volendam. Als ik de dijk op rij komt hij me al...

Lees meer
24
oktober
Verslaafd!

Nee, lieve mensen wees niet bang... deze verslaving is totaal nieuw voor mij en in mijn...

Lees meer
24
oktober
La Mère Anne

Vanaf de N247 voorbij Oosthuizen richting Hoorn ligt het Noord Hollandse dorpje Oudendijk....

Lees meer
05
oktober
Vanaf de ring Amsterdam

Langs de N247 richting Volendam ligt voorbij Monnickendam het kleinste dorp van Nederland....

Lees meer
22
september
Zat

Het is genoeg geweest, ik ben er helemaal klaar mee.

Als ik dan weer eens voor de...

Lees meer
05
september
Vakantie

Ik merk dat het al wat stiller wordt op het dorp. Een heleboel mensen zijn al met vakantie...

Lees meer
27
juli
Courgette

Mijn schoonvader heeft een volkstuin waar de meeste lekkere dingen verbouwd worden....

Lees meer
06
juli
Soepie?

We hadden vorige week een overvolle agenda, het leek wel kerst! Tot zaterdagavond laat...

Lees meer
06
juli
Vaderdag

Wat was het weer genieten zondag! Ik vind persoonlijk de kado’s die de kinderen...

Lees meer
06
juli
Nieuwe vrienden

Het was me weer het weekeindje wel. Als vertegenwoordiger van de Caveman BBQ kom ik...

Lees meer
06
juni
Mardi Gras Burger

Ik deel hem graag met jullie, het recept van die superburger in het park! Eet smakelijk!...

Lees meer
06
juni
Op televisie!

Ik word steeds enthousiaster over mijn Caveman, dat mag ik ondertussen al wel zeggen! Als...

Lees meer
06
juni
Testen

Donderdag 25 mei wordt alweer voor de 9e keer het 3e Klaphekfestival georganiseerd en...

Lees meer
18
april
Persoonlijke feestdag

De laatste week is aangebroken. Ik heb 2e Paasdag zelf omgedoopt naar Nationale Niels Dag,...

Lees meer
08
maart
Happies

Zondag jl. reed ik langs de kerk. Het viel me op dat het daar zo druk was en thuisgekomen...

Lees meer
28
februari
Mooi leven!

Het is weer achter de rug! Ik kan met trots zeggen dat Runderkamp het ‘m gelapt heeft in...

Lees meer
16
februari
Corbeef

Nou, daar zit ik dan…..in Lapland. Het is hier -10 maar dat is eigenlijk niet eens zo...

Lees meer
26
januari
Snippers

Zoals ik in mijn vorige column al schreef, ben ik weer bezig op de gezonde tour, met enkele...

Lees meer
26
januari
Nieuw jaar, nieuwe voornemens

Allereerst iedereen een zalig Nieuwjaar! Voor mij weer eentje met heel veel goede...

Lees meer
26
januari
Gemak

Zo, ik zit! De drukke maar ook zo leuke dagen voor kerst zijn weer voorbij, de rust is...

Lees meer
26
januari
Gala 2016

Natuurlijk moet ik het hier over hebben! Afgelopen weekeind voor 500 mensen knallen! Je...

Lees meer
06
december
Eretaak

Naast onze klanten en natuurlijk de voetbalspelers hebben we nog een groep hele, hele, hele...

Lees meer
06
december
Gezond bezig zijn

Wij verzorgen wekelijks de maaltijden voor de spelers van FC Volendam.  Dit moet een...

Lees meer
06
december
Stoofpeertjes

Ik stond laatst bij de groenteboer toen er een jonge meid aangaf peertjes te willen stoven....

Lees meer
19
oktober
Ressies

Iedereen heeft wel eens wat eten over. Nooit weggooien, want met een beetje creativiteit...

Lees meer
19
oktober
Grand Gala d’Interieur

We maken weer een hoop leuke dingen mee met Runderkamp catering. Met onze buffetten en...

Lees meer
21
september
Nazomeren

Het is inmiddels eind september en nog steeds zomer! Ik kan daar nog erg van genieten, maar...

Lees meer
21
september
Kapsalon

Je zou denken dat deze column over haar en kappers gaat. Maar dit is sinds 10 jaar echt een...

Lees meer
21
september
Vuur

Iedere gek zijn gebrek…mijn gebrek is dat ik gek ben op vuur. Een open haard of een...

Lees meer
21
september
Thuiswedstrijd

Heel veel mensen weten niet wat wij allemaal doen. Tuurlijk, ze lezen wel eens het een en...

Lees meer
21
september
BBQ 2

In mijn vorige column had ik al gezegd dat ik momenteel helemaal into the BBQ ben. Dat het...

Lees meer
11
mei
Vrijheid, blijheid, allemaal in het park!

Dit is toch top! De weergoden zijn ons gezind, God is echt een Volendammer. Vorige jaren...

Lees meer
26
april
Gastkoks

Wanneer je van je hobby je werk hebt gemaakt, ben je nooit echt aan het werk. Mensen vragen...

Lees meer
26
april
Asperges

Mijn lievelings! Niet alleen vanwege de heerlijke smaak maar ook vanwege de diverse...

Lees meer
30
maart
Lente

Officieel is de lente begonnen, maar de temperatuur is er nog niet naar. Maar als we de...

Lees meer
30
maart
Jarig

Afgelopen zaterdag was ik jarig en dit vierde ik in Winterberg, samen met mijn vrouw en...

Lees meer
30
maart
Liefde

Afgelopen zondag was het weer zover, Valentijnsdag. De dag waarop geliefden elkaar extra...

Lees meer
03
februari
Café Frappé

Jaren geleden was ik met mijn schoonfamilie op vakantie in Oostenrijk. Zittend op een...

Lees meer
03
februari
Vrienden van FC Volendam

Afgelopen weken waren weer heftige weken.  Zo mochten wij o.a. het Galadiner in het stadion...

Lees meer
03
februari
Gezond 2016

Net als (bijna) iedereen heb ik ook goede voornemens. En vooral na deze decembermaand,...

Lees meer
30
december
Het was weer fantastisch!

Dit is alweer mijn laatste column van 2015. En het was weer een geweldig jaar met superveel...

Lees meer
30
december
KRUIDENMELANGES

Mensen gaan steeds minder zout gebruiken, omdat te veel zout nou eenmaal niet goed is voor...

Lees meer
01
december
December

Vol trots sloeg ik vorige week de Nivo open. Wat een prachtige pagina over het...

Lees meer
17
november
Quinoa salade met gerookte makreel en zalm

Nu niet gelijk stoppen met lezen,  want Quinoa is echt lekker! Oorspronkelijk komt Quinoa...

Lees meer
04
november
Gepensioneerde melkkoe

Er is al veel over ze geschreven, de gebroeders Verdegaal uit Oudendijk. Twee jaar geleden...

Lees meer
14
oktober
Vleesloos dagje

Ik heb al eens eerder over een dagje zonder vlees geschreven. Het ideale eetpatroon van de...

Lees meer
08
oktober
Bierarrangement

Je ziet ze steeds meer, bier arrangementen. Het is net als bij een wijnarrangement, het...

Lees meer
08
oktober
Runderkamp sushi

Sushi wordt meestal met rauwe vis gemaakt  en wordt dan ook super vers geserveerd. Soms...

Lees meer
08
oktober
Het mosselseizoen is weer begonnen

Afgelopen donderdag zijn de eerste nieuwe mosselen geveild. Al een week eerder waren er...

Lees meer
08
oktober
Heerlijk BBQ gerecht II

Nou gaat het echt los! De weersalarmen slaan ons om de oren, het gaat warm worden. Wat zeg...

Lees meer
08
oktober
Heerlijk BBQ gerecht

Gelukkig is de BBQ tijd weer aangebroken, het mooie weer is gearriveerd. Laatst keek ik op...

Lees meer
08
oktober
Mooi weer geen heen en weer

Het had zo mooi kunnen zijn! Zaterdag de handbalheren winnen zodat ze volgende week konden...

Lees meer
01
oktober
Pocheren van vis = geweldig.

Vis bakken kunnen we allemaal en doen we het liefst op vrijdag. Maar pocheren durven we...

Lees meer
01
oktober
Coquilles met pistou

Afgelopen vrijdag kon ik me weer uitleven in ons restaurant “De Koningshoek” in het

FC...

Lees meer
13
april
Kijk, kook en keur

Het is al weer een tijdje geleden dat ik, in samenwerking met de LOVE, een mooi programma...

Lees meer
26
maart
Zilveren Lepel

Vorige week heb ik de Zilveren Lepel als verjaardagscadeau aan mijn zwager gegeven. Dit is...

Lees meer
09
maart
Oostenrijk

Al weer een weekje geleden was ik met m’n vrienden op wintersport. Nou heb je in...

Lees meer
09
maart
Liefde

Ze zeggen dat de liefde van de man door de maag gaat. Maar ik weet uit ervaring dat de...

Lees meer
20
januari
Kaiserschmarren

Kaiserschmarrn is een Oostenrijks gerecht. Wie kent dit gerecht nou niet of heeft dit nog...

Lees meer
18
december
Helaas Pindakaas

Iedereen die mijn column leest (en dat doen jullie natuurlijk allemaal) weet nog wel dat ik...

Lees meer
03
december
Moek oak eh

Vanmorgen hoorde ik op de radio dat een juwelier uit het plaatsje Oudewater, ter ere van...

Lees meer
19
november
Truffel

Toen afgelopen week de Michelin sterren weer uitgedeeld werden, zaten wij in Frankrijk. Wij...

Lees meer
05
november
Eigen gemaakte worst

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Onze eerste cursus worstmaken ging van start....

Lees meer
22
oktober
Eindelijk herfst

Hebben jullie ook zo’n zin in de herfst? Ik vind het heerlijk om weer te koken met...

Lees meer
08
oktober
Om wild van te worden!

Een paar weken geleden mocht mijn ome Herman een keer mee om te jagen. Samen met Jan Mepper...

Lees meer
24
september
Hoera!

We gaan erop vooruit in 2015! Het is niet veel en per persoon uiteraard verschillend, maar...

Lees meer
11
september
‘t Ken wel weer

Vakantie voorbij, weer aan het werk. Kermis voorbij, weer aan het werk. Zo kabbelen we...

Lees meer
27
augustus
Ranking the friends

Afgelopen bouwvak heb ik een spel “Ranking the Friends” gespeeld. In dit spel moet je,...

Lees meer
16
juli
Genieten deel II

Enkele weken geleden schreef ik in mijn column dat je moet genieten. En dat heb ik dit...

Lees meer
01
juli
Saus

Ben jij ook zo’n iemand die echt kan genieten van een lekkere saus?

Tegenwoordig ligt er...

Lees meer
17
juni
Op veler verzoek!

Regelmatig krijg ik de vraag hoe je nou ook alweer een spoom maakt. Dus zet ik dit recept...

Lees meer
03
juni
Genieten!

De tante van mijn vader, dus mijn oudtante, werd afgelopen zondag 80. En dat is echt niet...

Lees meer
20
mei
Oosters goud

Ze zijn er weer! Asperges, de Koningin onder de groente. Deze naam is volledig terecht,...

Lees meer
06
mei
Net niet

Ik ben zelf een groot liefhebber van sport, om het zelf te doen maar ook om naar te kijken....

Lees meer
22
april
Bedankt!

Het was me het weekje wel. Vorig weekeind hadden we, ter ere van onze naamsverandering, de...

Lees meer
20
maart
Inspireren

Ik ben een van de gelukkige mensen die van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken. In de...

Lees meer
PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.

Klant reacties

Super geregeld, totale ontzorging!

Eten van zeer hoge kwaliteit en de bediening is top!
Alles super geregeld, totale ontzorging.

Geslaagde BBQ party!

Vlees en salades van bijzonder goede kwaliteit. Keurig bezorgd en weer opgehaald. Enige punt van aandacht is de hoeveelheid van de salades, te lekker en dus te weinig wink 
onze gasten waren heel tevreden en wij ook. Een geslaagde BBQ party

Video's

Wat zijn de contactgegevens van de winkels?

De contactgegevens van onze winkels vind je op de winkelpagina's. Hier vind je bovendien de actuele openingstijden.

Slagerij van Baarstraat

Slagerij de Stient

Hoe wordt een barbecuepakket afgeleverd?

Een barbecue wordt door ons op de door jouw gereserveerde locatie aan de deur afgeleverd. Onze bezorger neemt een half uur van te voren contact met je op om de precieze aflevertijd door te geven.

Hoe kan ik mijn barbecue bestelling betalen?

Bestellingen van BBQ's via onze website kunnen via iDeal worden voldaan, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk

Kan ik ook achteraf betalen?

Achteraf betalen is niet mogelijk, je kunt vooraf betalen via de factuur of bij aflevering via pin of contant.

Wat zijn de openingstijden van de winkels?

Onze winkels zijn van maandag t/m vrijdag geopend van half 9 tot 6 uur 's middags. Op zaterdag openen wij om 8 uur en sluiten we om kwart voor 4. Zondags zijn onze winkels gesloten

Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 15:45
Zondag Gesloten
Hoe kan ik mijn catering bestelling betalen?

Buffetten, lunches, hapjes en salades kunnen vooraf betaald worden via de factuur, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk

Kan mijn bestelling ook worden afgehaald?

Bestellingen via de webshop kunnen worden afgehaald bij de slagerij naar keuze. Deze keuze wordt in het winkelmandje bepaald. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaarstaat.

Levert Runderkamp door heel Nederland?

Runderkamp levert BBQ's, buffetten en lunches vanuit Volendam binnen een straal van 30 km gratis. Salades en hapjesschalen worden bij bestellingen boven 250 euro ook gratis bezorgd binnen die regio. Buiten de straal van 30 km rondom Volendam brengen wij € 0,75 per km in rekening.

 

Is er parkeergelegenheid bij Runderkamp?

Er is beperkte parkeergelegenheid bij ons hoofdkantoor. Let op: dit sterk toeristische deel van Volendam is aangemerkt als blauwe zone (gebruik dus een parkeerkaart).

Is het restaurant rolstoel toegankelijk?

Absoluut, er is een lift aanwezig.