Sinds kort hebben we weer runderriblappen in ons assortiment. Deze heerlijke lekkernij is...
Kalfsribeye is een heerlijk stuk vlees wat niet dagelijks op tafel staat. Daarom uitermate...
Wie wel eens in Thailand is geweest, weet waar ik het nou over heb…Tom Kha Kai soep! Een...
Is een biologisch gekweekte, lichtrood gekleurde en heerlijk smakende uiensoort. De bollen...
Gisteren was het dan eindelijk zover, “de 3 sterren camping” knalde van de buis. Een...
Na vele maanden gaat het eindelijk weer beginnen: “De Voetbal”. We hebben met z’n...
Biefstuk bakken. We denken allemaal dat we dit als beste kunnen. Maar is dat ook zo? In...
Jaja, vakantie voorbij, een kilootje erbij. Ik ben nou eenmaal bezeten van lekker eten,...
Ongeveer zeventien jaar geleden adviseerde Ed Guyt (beste speler Pius X toernooi 1995) ons...
Terwijl iedereen thuis zat mocht ik bij kasteel Groeneveld gewoon mijn werk doen. We zaten...
Nieuw in ons assortiment is Kalfsrosbief. Vanaf deze week hebben we dit in de aanbieding...
is de perfecte BBQ- en gourmet beleving voor het hele gezin. Onze box is zo gemaakt dat...
In de 6e aflevering van BBQ BATTLE ging de winst alweer naar Niels! Op de werkelijk...
Aflevering 5 van BBQ BATTLE zit er al weer op. Maar gelukkig hebben we nog drie hele mooie...
Jaja, het winnende gerecht kwam deze aflevering van de BBQ van Niels! Vis, vlees en...
Zo langzaamaan gaan deuren weer een beetje open. We zijn met zijn allen “aan het...
Zaten rond half 5 een hoop mensen voor de buis. Te zien aan de reacties op mijn telefoon in...
Ik denk dat dit, door de afstand die we met z’n allen moeten ervaren en bewaren, de...
Het zijn onzekere tijden, ook in de keuken bij iedereen thuis. We bekijken het van dag tot...
Jullie konden er de afgelopen tijd niet om heen, maar waar het hart vol van is! Afgelopen...
“Mijn vader probeert steeds nieuwe dingen te bedenken voor zijn werk”, schreef mijn...
Eindelijk is het dan zover! 1 maart mag ik voor een dagje m’n eigen restaurant spelen....
Is een heel mooi Spaans woord, wat letterlijk betekent: ‘de mensen om je heen die helpen...
Jullie konden er eigenlijk niet om heen deze week…het Topsportgala 2019. Wij als...
In aanloop naar de decembermaand lopen de spanningen rustig weer op. Verschillende leuke...
Een mooie stoofschotel maak je niet even zomaar. Daar heb je wat tijd én stevig,...
Samen met mijn team bedenken wij vaak innovatieve producten. Zo hadden we afgelopen week...
Gezond is al een tijdje een trend en zal altijd een trend blijven. Ook vegetarisch is op...
Afgelopen regenachtige zondag was ik uitgenodigd bij de opening van twee prachtige...
Voor de afgelopen 10 jaar dat het afscheidnemende bestuur van FC Volendam het vertrouwen...
Begonnen als een geintje en nu op maandag van kermis op de beun! Bierbrouwerij Volendam...
Voor een sterke basis begint alles met de juiste voeding, of je nou topsporter bent of...
Tosti’s zijn lekker en je kunt er echt alle kanten mee op, daarom is het hoog tijd deze
...Dat kan! Voor 12.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd! Inclusief BBQ met gasfles,...
Aanstaande zondag ga ik naar Schiphol. Of eigenlijk moet ik zeggen “we”. En dan niet...
De dag waarop moeders de hele dag in het zonnetje worden gezet met zelfgemaakte cadeaus en...
Er zijn van die dagen dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen, dat alle gerechten kloppen...
Afgelopen weekeind was het eindelijk zover, ik mocht mijn eigen kookprogramma...
Kipbruschetta is een heerlijk product wat op verschillende manieren gebruikt kan worden....
Runderkamp lounge F.C. Volendam in vuur en vlam.
Afgelopen weken hebben wij...
Keukengeheimen is een feit, we krijgen een totaal nieuw (kook) programma op de L.O.V.E!
...Of is het nou Hongaarse goulashsoep? Voor zover wij weten komt goulashsoep uit Hongarije en...
Afgelopen vrijdag hadden we een lekkere volle bak, in de Runderkamp lounge wel te verstaan!...
Ik zie een duidelijke trend in de gezonde voeding deze dagen. Iedereen probeert zijn...
De meest bekende diëten zijn toch wel van dokter Frank, Amber Alberda en Sonja Bakker....
Dit woord is deze week topic bij ons in het bedrijf. Na maanden van vergaderen, oefenen en...
Het is al weer een tijdje geleden dat wij samen met onze lokale omroep een heuse...
Rood waaisel met zijn roots diepgeworteld in onze cultuur van onze weelderige landerijen.
...Het lijkt voor ons de normaalste zaak van de wereld. Iedere dag gaan we enthousiast aan het...
De herfst heeft zijn intrede gedaan, heerlijk weer om stampend en prakkend door deze donker...
Afgelopen maandag stond ik op de Gastvrij Rotterdam, een horecavakbeurs, in Ahoy. Terwijl...
En dan heb ik het uiteraard over tomaten! Tomaten zijn er in verschillende vormen, maten en...
Op maandag probeer ik alle spullen te verwerken die over zijn van het weekend.
Soms...
Shared dining is trending! Dit fenomeen is misschien wel overgewaaid uit Spanje of Japan...
Het was me het weekje wel. Afgelopen donderdag opende neef Cor onze vernieuwde winkel in de...
In het Noorden van Portugal, bij het dorpje Vila Nune, ongeveer drie kwartier rijden van...
Een naam die we veel te vaak horen. Misschien wel omdat hij zo lekker klinkt,
maar...
Ik ben volop aan het Grillin en Chillin. Tijdens demonstraties voor onze winkel en tijdens...
Nieuw speeltje
Iedere gek zijn gebrek. Mijn gebrek is dat ik gek ben op vuur, maar dat...
Ondanks dat het weer niet helemaal meewerkte, zijn ze er evengoed gewoon weer asperges! Een...
Om het paasweekend te vieren een smakelijk recept met lamsrack.
Dit een van mijn “most wonderful times of the year”. Ja ja, ik ben een gezegend mens...
Deze week hebben we alle soorten biefstuk in de reclame. En biefstuk kan op allerlei...
Bij Runderkamp maken we al sinds 1884 de allermooiste slagersproducten.
Maar bij...
Iedereen die wel eens in de Bourgogne is geweest moet deze stoofschotel geproefd hebben.
...Afgelopen week was ik door Michel van Wijngaarden uitgenodigd op de Horecava Beurs om de...
We hebben die tweederangs voetbalkantine maar weer eens even omgetoverd tot een...
Dat is even wennen zeg! Daar lig ik dan: verkleed in een blauw jasje met een plastic...
Nog geen anderhalf uur rijden van Volendam, ergens tussen Deventer en de Sallandse...
De aller allereerste, de meest bekendste, de belangrijkste, de koploper, de nummer 1,
de...
Al meer dan 150 jaar doen we het in Volendam. Als ik de dijk op rij komt hij me al...
Nee, lieve mensen wees niet bang... deze verslaving is totaal nieuw voor mij en in mijn...
Vanaf de N247 voorbij Oosthuizen richting Hoorn ligt het Noord Hollandse dorpje Oudendijk....
Langs de N247 richting Volendam ligt voorbij Monnickendam het kleinste dorp van Nederland....
Het is genoeg geweest, ik ben er helemaal klaar mee.
Als ik dan weer eens voor de...
Ik merk dat het al wat stiller wordt op het dorp. Een heleboel mensen zijn al met vakantie...
Mijn schoonvader heeft een volkstuin waar de meeste lekkere dingen verbouwd worden....
We hadden vorige week een overvolle agenda, het leek wel kerst! Tot zaterdagavond laat...
Wat was het weer genieten zondag! Ik vind persoonlijk de kado’s die de kinderen...
Het was me weer het weekeindje wel. Als vertegenwoordiger van de Caveman BBQ kom ik...
Ik deel hem graag met jullie, het recept van die superburger in het park! Eet smakelijk!...
Ik word steeds enthousiaster over mijn Caveman, dat mag ik ondertussen al wel zeggen! Als...
Donderdag 25 mei wordt alweer voor de 9e keer het 3e Klaphekfestival georganiseerd en...
De laatste week is aangebroken. Ik heb 2e Paasdag zelf omgedoopt naar Nationale Niels Dag,...
Zondag jl. reed ik langs de kerk. Het viel me op dat het daar zo druk was en thuisgekomen...
Het is weer achter de rug! Ik kan met trots zeggen dat Runderkamp het ‘m gelapt heeft in...
Sinds maart 2021 staan wij elke donderdag tussen 18.30 en 19.00 uur met ons pickup point op het parkeerterrein aan de Kruisbaakweg. Via onze webshop kunt u t/m woensdag uw bestelling doorgeven, telefonisch (0299-366563) kan dit t/m donderdag 13.00 uur. Bij het ophalen kunt u uw bestelling per pin betalen.
Elke donderdag staan wij tussen 18.30 - 19.00 uur met ons pickup point op het parkeerterrein aan de Kruisbaakweg.
De contactgegevens van onze winkels vind je op de winkelpagina's. Hier vind je bovendien de actuele openingstijden.
Een barbecue wordt door ons op de door jouw gereserveerde locatie tussen 10.00 - 15.00 uur aan de deur afgeleverd. Onze bezorger neemt een half uur van te voren contact met je op om de precieze aflevertijd door te geven.
Bestellingen van BBQ's via onze website kunnen via iDeal worden voldaan, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk
Achteraf betalen is niet mogelijk, je kunt vooraf betalen via de factuur of bij aflevering via pin of contant.
Onze winkel in de Stient is van maandag t/m vrijdag geopend van half 9 tot 6 uur 's middags. Onze winkel in de Van Baarstraat is sinds Corana ook tot 18.00 uur open. Op zaterdag openen wij om 8 uur en sluiten we om kwart voor 4. Zondags zijn onze winkels gesloten.
Maandag | 08:30 – 18:00 |
Dinsdag | 08:30 – 18:00 |
Woensdag | 08:30 – 18:00 |
Donderdag | 08:30 – 18:00 |
Vrijdag | 08:30 – 18:00 |
Zaterdag | 08:00 – 15:45 |
Zondag | Gesloten |
Buffetten, lunches, hapjes en salades kunnen vooraf betaald worden via de factuur, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk
Bestellingen via de webshop kunnen worden afgehaald bij de slagerij naar keuze. Deze keuze wordt in het winkelmandje bepaald. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaarstaat.
Runderkamp levert BBQ's, buffetten en lunches vanuit Volendam binnen een afstand van 30 km gratis. Salades en hapjesschalen worden bij bestellingen boven 250 euro ook gratis bezorgd binnen die regio. Buiten een afstand van 30 km rondom Volendam brengen wij € 0,75 per km in rekening.