Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.
14
juli
Wrap met zalm
Lees meer
14
juli
Kogelbiefstukreepjes met wokgroenten
Lees meer
14
juli
Biefstukreepjes met roerbakgroenten
Lees meer
07
juli
Snor Snor
Lees meer
07
juli
100% NL

Ongeveer zeventien jaar geleden adviseerde Ed Guyt (beste speler Pius X toernooi 1995) ons...

Lees meer
24
juni
Revanche

Terwijl iedereen thuis zat mocht ik bij kasteel Groeneveld gewoon mijn werk doen. We zaten...

Lees meer
23
juni
Geschnetzeltes van Kalfsrosbief

Nieuw in ons assortiment is Kalfsrosbief. Vanaf deze week hebben we dit in de aanbieding...

Lees meer
09
juni
De BBQ Vaderdag box

is de perfecte BBQ- en gourmet beleving voor het hele gezin. Onze box is zo gemaakt dat...

Lees meer
31
mei
BBQ BATTLE aflevering #6 Piepkuiken met kalfszwezerik

In de 6e aflevering van BBQ BATTLE ging de winst alweer naar Niels! Op de werkelijk...

Lees meer
26
mei
BBQ BATTLE Aflevering #5 in de tas!

Aflevering 5 van BBQ BATTLE zit er al weer op. Maar gelukkig hebben we nog drie hele mooie...

Lees meer
17
mei
BBQ BATTLE aflevering #4 Zeeduivel in een jasje van runderrookvlees

Jaja, het winnende gerecht kwam deze aflevering van de BBQ van Niels! Vis, vlees en...

Lees meer
13
mei
Maak er wat van

Zo langzaamaan gaan deuren weer een beetje open. We zijn met zijn allen “aan het...

Lees meer
29
april
Op een blakke zondagmiddag …

Zaten rond half 5 een hoop mensen voor de buis. Te zien aan de reacties op mijn telefoon in...

Lees meer
15
april
Over de schutting bbq’en

Ik denk dat dit, door de afstand die we met z’n allen moeten ervaren en bewaren, de...

Lees meer
01
april
Onzekere tijden

Het zijn onzekere tijden, ook in de keuken bij iedereen thuis. We bekijken het van dag tot...

Lees meer
10
maart
Meat up

Jullie konden er de afgelopen tijd niet om heen, maar waar het hart vol van is! Afgelopen...

Lees meer
05
februari
Innovatie

“Mijn vader probeert steeds nieuwe dingen te bedenken voor zijn werk”, schreef mijn...

Lees meer
22
januari
Pop-UP

Eindelijk is het dan zover! 1 maart mag ik voor een dagje m’n eigen restaurant spelen....

Lees meer
08
januari
Maestranza

Is een heel mooi Spaans woord, wat letterlijk betekent: ‘de mensen om je heen die helpen...

Lees meer
11
december
Trots, trotser, trotst

Jullie konden er eigenlijk niet om heen deze week…het Topsportgala 2019. Wij als...

Lees meer
27
november
Spannende tijd

In aanloop naar de decembermaand lopen de spanningen rustig weer op. Verschillende leuke...

Lees meer
13
november
Stoofschotel met Vølenbock

Een mooie stoofschotel maak je niet even zomaar. Daar heb je wat tijd én stevig,...

Lees meer
30
oktober
De Ei Catcher

Samen met mijn team bedenken wij vaak innovatieve producten. Zo hadden we afgelopen week...

Lees meer
16
oktober
Trend

Gezond is al een tijdje een trend en zal altijd een trend blijven. Ook vegetarisch is op...

Lees meer
02
oktober
Zondag

Afgelopen regenachtige zondag was ik uitgenodigd bij de opening van twee prachtige...

Lees meer
18
september
Dankbaar

Voor de afgelopen 10 jaar dat het afscheidnemende bestuur van FC Volendam het vertrouwen...

Lees meer
04
september
Grilly’s

Begonnen als een geintje en nu op maandag van kermis op de beun! Bierbrouwerij Volendam...

Lees meer
21
augustus
Voeding in de basis bij FC Volendam

Voor een sterke basis begint alles met de juiste voeding, of je nou topsporter bent of...

Lees meer
07
augustus
Tosti

Tosti’s zijn lekker en je kunt er echt alle kanten mee op, daarom is het hoog tijd deze

...
Lees meer
26
juni
BBQ-tje doen?

Dat kan! Voor 12.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd! Inclusief BBQ met gasfles,...

Lees meer
23
mei
Snor Snor
Lees meer
16
mei
Uitdaging

Aanstaande zondag ga ik naar Schiphol. Of eigenlijk moet ik zeggen “we”. En dan niet...

Lees meer
01
mei
Moederdag

De dag waarop moeders de hele dag in het zonnetje worden gezet met zelfgemaakte cadeaus en...

Lees meer
23
april
Inspiratie

Er zijn van die dagen dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen, dat alle gerechten kloppen...

Lees meer
04
april
Space-ulaas

Afgelopen weekeind was het eindelijk zover, ik mocht mijn eigen kookprogramma...

Lees meer
28
maart
Kipbruschetta met pasta

Kipbruschetta is een heerlijk product wat op verschillende manieren gebruikt kan worden....

Lees meer
21
maart
Keukengeheimen

Runderkamp lounge F.C. Volendam in vuur en vlam.

 

Afgelopen weken hebben wij...

Lees meer
06
maart
Nieuw kookprogramma!

Keukengeheimen is een feit, we krijgen een totaal nieuw (kook) programma op de L.O.V.E!

...
Lees meer
20
februari
Oostenrijkse goulashsoep

Of is het nou Hongaarse goulashsoep? Voor zover wij weten komt goulashsoep uit Hongarije en...

Lees meer
06
februari
Volle bak

Afgelopen vrijdag hadden we een lekkere volle bak, in de Runderkamp lounge wel te verstaan!...

Lees meer
22
januari
Lekker gezond

Ik zie een duidelijke trend in de gezonde voeding deze dagen. Iedereen probeert zijn...

Lees meer
09
januari
Gezond 2019

De meest bekende diëten zijn toch wel van dokter Frank, Amber Alberda en Sonja Bakker....

Lees meer
12
december
Gala-en

Dit woord is deze week topic bij ons in het bedrijf. Na maanden van vergaderen, oefenen en...

Lees meer
15
november
Snertweer

Het is al weer een tijdje geleden dat wij samen met onze lokale omroep een heuse...

Lees meer
31
oktober
Carpaccio van de gouden burpee

Rood waaisel met zijn roots diepgeworteld in onze cultuur van onze weelderige landerijen.

...
Lees meer
17
oktober
Top 5 beste pekelvlees van Nederland”

Het lijkt voor ons de normaalste zaak van de wereld. Iedere dag gaan we enthousiast aan het...

Lees meer
03
oktober
Stampend en prakkend door de herfst

De herfst heeft zijn intrede gedaan, heerlijk weer om stampend en prakkend door deze donker...

Lees meer
19
september
Vrienden

Afgelopen maandag stond ik op de Gastvrij Rotterdam, een horecavakbeurs, in Ahoy. Terwijl...

Lees meer
05
september
Rode gezondheidsbommen

En dan heb ik het uiteraard over tomaten! Tomaten zijn er in verschillende vormen, maten en...

Lees meer
25
juli
Gewoontes

Op maandag probeer ik alle spullen te verwerken die over zijn van het weekend.

Soms...

Lees meer
11
juli
Shared dining

Shared dining is trending! Dit fenomeen is misschien wel overgewaaid uit Spanje of Japan...

Lees meer
25
juni
Gillen

Het was me het weekje wel. Afgelopen donderdag opende neef Cor onze vernieuwde winkel in de...

Lees meer
14
juni
Portugal

In het Noorden van Portugal, bij het dorpje Vila Nune, ongeveer drie kwartier rijden van...

Lees meer
24
mei
Ambachtelijk

Een naam die we veel te vaak horen. Misschien wel omdat hij zo lekker klinkt,

maar...

Lees meer
09
mei
Grillin en Chillin

Ik ben volop aan het Grillin en Chillin. Tijdens demonstraties voor onze winkel en tijdens...

Lees meer
23
april
Nieuw speeltje

Nieuw speeltje

Iedere gek zijn gebrek. Mijn gebrek is dat ik gek ben op vuur, maar dat...

Lees meer
06
april
Wit goud

Ondanks dat het weer niet helemaal meewerkte, zijn ze er evengoed gewoon weer asperges! Een...

Lees meer
28
maart
Lamsrack a la Niels

Om het paasweekend te vieren een smakelijk recept met lamsrack. 

Lees meer
21
maart
Wintersport

Dit een van mijn “most wonderful times of the year”. Ja ja, ik ben een gezegend mens...

Lees meer
06
maart
Biefstukweken

Deze week hebben we alle soorten biefstuk in de reclame. En biefstuk kan op allerlei...

Lees meer
08
februari
Pastrami & cornedbeef

Bij Runderkamp maken we al sinds 1884 de allermooiste slagersproducten.

Maar bij...

Lees meer
30
januari
Boeuf Bourguignon

Iedereen die wel eens in de Bourgogne is geweest moet deze stoofschotel geproefd hebben.

...
Lees meer
17
januari
Zaanse mayonaise

Afgelopen week was ik door Michel van Wijngaarden uitgenodigd op de Horecava Beurs om de...

Lees meer
17
januari
Hij is weer mooi geweest!

We hebben die tweederangs voetbalkantine maar weer eens even omgetoverd tot een...

Lees meer
05
december
Streeckgenoten

Dat is even wennen zeg! Daar lig ik dan: verkleed in een blauw jasje met een plastic...

Lees meer
16
november
Okkenbroek

Nog geen anderhalf uur rijden van Volendam, ergens tussen Deventer en de Sallandse...

Lees meer
02
november
Stampend door de geschiedenis

De aller allereerste, de meest bekendste, de belangrijkste, de koploper, de nummer 1,

de...

Lees meer
31
oktober
Internationaal

Al meer dan 150 jaar doen we het in Volendam. Als ik de dijk op rij komt hij me al...

Lees meer
24
oktober
Verslaafd!

Nee, lieve mensen wees niet bang... deze verslaving is totaal nieuw voor mij en in mijn...

Lees meer
24
oktober
La Mère Anne

Vanaf de N247 voorbij Oosthuizen richting Hoorn ligt het Noord Hollandse dorpje Oudendijk....

Lees meer
05
oktober
Vanaf de ring Amsterdam

Langs de N247 richting Volendam ligt voorbij Monnickendam het kleinste dorp van Nederland....

Lees meer
22
september
Zat

Het is genoeg geweest, ik ben er helemaal klaar mee.

Als ik dan weer eens voor de...

Lees meer
05
september
Vakantie

Ik merk dat het al wat stiller wordt op het dorp. Een heleboel mensen zijn al met vakantie...

Lees meer
27
juli
Courgette

Mijn schoonvader heeft een volkstuin waar de meeste lekkere dingen verbouwd worden....

Lees meer
06
juli
Soepie?

We hadden vorige week een overvolle agenda, het leek wel kerst! Tot zaterdagavond laat...

Lees meer
06
juli
Vaderdag

Wat was het weer genieten zondag! Ik vind persoonlijk de kado’s die de kinderen...

Lees meer
06
juli
Nieuwe vrienden

Het was me weer het weekeindje wel. Als vertegenwoordiger van de Caveman BBQ kom ik...

Lees meer
06
juni
Mardi Gras Burger

Ik deel hem graag met jullie, het recept van die superburger in het park! Eet smakelijk!...

Lees meer
06
juni
Op televisie!

Ik word steeds enthousiaster over mijn Caveman, dat mag ik ondertussen al wel zeggen! Als...

Lees meer
06
juni
Testen

Donderdag 25 mei wordt alweer voor de 9e keer het 3e Klaphekfestival georganiseerd en...

Lees meer
18
april
Persoonlijke feestdag

De laatste week is aangebroken. Ik heb 2e Paasdag zelf omgedoopt naar Nationale Niels Dag,...

Lees meer
08
maart
Communiue Hapjes

Zondag jl. reed ik langs de kerk. Het viel me op dat het daar zo druk was en thuisgekomen...

Lees meer
28
februari
Mooi leven!

Het is weer achter de rug! Ik kan met trots zeggen dat Runderkamp het ‘m gelapt heeft in...

Lees meer
16
februari
Corbeef

Nou, daar zit ik dan…..in Lapland. Het is hier -10 maar dat is eigenlijk niet eens zo...

Lees meer
26
januari
Snippers

Zoals ik in mijn vorige column al schreef, ben ik weer bezig op de gezonde tour, met enkele...

Lees meer
26
januari
Nieuw jaar, nieuwe voornemens

Allereerst iedereen een zalig Nieuwjaar! Voor mij weer eentje met heel veel goede...

Lees meer
26
januari
Gemak

Zo, ik zit! De drukke maar ook zo leuke dagen voor kerst zijn weer voorbij, de rust is...

Lees meer
26
januari
Gala 2016

Natuurlijk moet ik het hier over hebben! Afgelopen weekeind voor 500 mensen knallen! Je...

Lees meer
06
december
Eretaak

Naast onze klanten en natuurlijk de voetbalspelers hebben we nog een groep hele, hele, hele...

Lees meer
06
december
Gezond bezig zijn

Wij verzorgen wekelijks de maaltijden voor de spelers van FC Volendam.  Dit moet een...

Lees meer
06
december
Stoofpeertjes

Ik stond laatst bij de groenteboer toen er een jonge meid aangaf peertjes te willen stoven....

Lees meer
19
oktober
Ressies

Iedereen heeft wel eens wat eten over. Nooit weggooien, want met een beetje creativiteit...

Lees meer
19
oktober
Grand Gala d’Interieur

We maken weer een hoop leuke dingen mee met Runderkamp catering. Met onze buffetten en...

Lees meer
21
september
Nazomeren

Het is inmiddels eind september en nog steeds zomer! Ik kan daar nog erg van genieten, maar...

Lees meer
21
september
Kapsalon

Je zou denken dat deze column over haar en kappers gaat. Maar dit is sinds 10 jaar echt een...

Lees meer
21
september
Vuur

Iedere gek zijn gebrek…mijn gebrek is dat ik gek ben op vuur. Een open haard of een...

Lees meer
21
september
Thuiswedstrijd

Heel veel mensen weten niet wat wij allemaal doen. Tuurlijk, ze lezen wel eens het een en...

Lees meer
21
september
BBQ 2

In mijn vorige column had ik al gezegd dat ik momenteel helemaal into the BBQ ben. Dat het...

Lees meer
11
mei
Vrijheid, blijheid, allemaal in het park!

Dit is toch top! De weergoden zijn ons gezind, God is echt een Volendammer. Vorige jaren...

Lees meer
26
april
Gastkoks

Wanneer je van je hobby je werk hebt gemaakt, ben je nooit echt aan het werk. Mensen vragen...

Lees meer
PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.

Klant reacties

Ga zo door en waarschijnlijk tot volgend jaar!

Prima behandeling tav de bestelling, vragen en andere mogelijk heden. Aflevering was goed en de kwaliteit prima met genoeg saus, ga door door en waarschijnlijk tot volgend jaar!

Ze hebben er weer van genoten!!!

Het was weer geweldig! Er was genoeg te eten, ook bij het dessert

Ze hebben er weer van genoten!!!

Tot volgend jaar!

Video's

Wat zijn de contactgegevens van de winkels?

De contactgegevens van onze winkels vind je op de winkelpagina's. Hier vind je bovendien de actuele openingstijden.

Slagerij van Baarstraat

Slagerij de Stient

Hoe wordt een barbecuepakket afgeleverd?

Een barbecue wordt door ons op de door jouw gereserveerde locatie tussen 10.00 - 15.00 uur aan de deur afgeleverd. Onze bezorger neemt een half uur van te voren contact met je op om de precieze aflevertijd door te geven.

Hoe kan ik mijn barbecue bestelling betalen?

Bestellingen van BBQ's via onze website kunnen via iDeal worden voldaan, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk

Kan ik ook achteraf betalen?

Achteraf betalen is niet mogelijk, je kunt vooraf betalen via de factuur of bij aflevering via pin of contant.

Wat zijn de openingstijden van de winkels?

Onze winkel in de Stient is van maandag t/m vrijdag geopend van half 9 tot 6 uur 's middags. Onze winkel in de Van Baarstraat is sinds Corana ook tot 18.00 uur open.  Op zaterdag openen wij om 8 uur en sluiten we om kwart voor 4. Zondags zijn onze winkels gesloten.  

Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 15:45
Zondag Gesloten
Hoe kan ik mijn catering bestelling betalen?

Buffetten, lunches, hapjes en salades kunnen vooraf betaald worden via de factuur, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk

Kan mijn bestelling ook worden afgehaald?

Bestellingen via de webshop kunnen worden afgehaald bij de slagerij naar keuze. Deze keuze wordt in het winkelmandje bepaald. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaarstaat.

Levert Runderkamp door heel Nederland?

Runderkamp levert BBQ's, buffetten en lunches vanuit Volendam binnen een afstand van 30 km gratis. Salades en hapjesschalen worden bij bestellingen boven 250 euro ook gratis bezorgd binnen die regio. Buiten een afstand van 30 km rondom Volendam brengen wij € 0,75 per km in rekening.

 

 

Is er parkeergelegenheid bij Runderkamp?

Er is beperkte parkeergelegenheid bij ons hoofdkantoor. Let op: dit sterk toeristische deel van Volendam is aangemerkt als blauwe zone (gebruik dus een parkeerkaart).

Is het restaurant rolstoel toegankelijk?

Absoluut, er is een lift aanwezig.