Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.
25
april
Kipbruschetta met pasta

Kipbruschetta is een heerlijk product wat op verschillende manieren gebruikt kan worden....

Lees meer
21
maart
Biefstuk ‘Tagliata di manzo a la Beppie’
Lees meer
10
januari
Volkoren pasta met pompoensaus en kip
Lees meer
25
oktober
Herfststoofpotje van runderlappen met pandanrijst

Runderlappen! Deze lekkernij is uitermate geschikt voor het maken van smakelijk geurende...

Lees meer
06
juli
Duitse biefstuk traybake style
Lees meer
19
april
Courgettesoep met gerookte zalm
Lees meer
05
april
Kippendij met volkoren pasta en spinazie
Lees meer
22
maart
Kipbraadlapjes, krieltjes en groentes traybake style
Lees meer
14
december
Kalfsribeye á la Jolanda Keur

Kalfsribeye is een heerlijk stuk vlees wat niet dagelijks op tafel staat. Daarom uitermate...

Lees meer
17
februari
Kalfslappen met mosterdsaus en champignons
Lees meer
04
november
Tom Kha Kai Soep

Wie wel eens in Thailand is geweest, weet waar ik het nou over heb…Tom Kha Kai soep! Een...

Lees meer
21
oktober
Hachee van de Rode Baron uit

Is een biologisch gekweekte, lichtrood gekleurde en heerlijk smakende uiensoort. De bollen...

Lees meer
06
oktober
Gezonde ovenschotel met zoete aardappel en gehakt
Lees meer
23
september
Bieten met vis, de culinaire versie

Gisteren was het dan eindelijk zover, “de 3 sterren camping” knalde van de buis. Een...

Lees meer
09
september
Kogelbiefstuk met chilipepers

Na vele maanden gaat het eindelijk weer beginnen: “De Voetbal”. We hebben met z’n...

Lees meer
25
augustus
Kogelbiefstuk met roerbak

Biefstuk bakken. We denken allemaal dat we dit als beste kunnen. Maar is dat ook zo? In...

Lees meer
25
augustus
Kogelbiefstuk sashimi
Lees meer
11
augustus
Salade met kip

Jaja, vakantie voorbij, een kilootje erbij. Ik ben nou eenmaal bezeten van lekker eten,...

Lees meer
14
juli
Wrap met zalm
Lees meer
14
juli
Biefstukreepjes met roerbakgroenten
Lees meer
07
juli
Kabeljauw op de huid gebakken met gekonfijte tomaatjes

Ongeveer zeventien jaar geleden adviseerde Ed Guyt (beste speler Pius X toernooi 1995) ons...

Lees meer
09
juni
Maaltijd salade

is de perfecte BBQ- en gourmet beleving voor het hele gezin. Onze box is zo gemaakt dat...

Lees meer
01
april
Kalfsbiefstuk met asperges en keursaus

Het zijn onzekere tijden, ook in de keuken bij iedereen thuis. We bekijken het van dag tot...

Lees meer
05
februari
Heilbot met een krokantje van Parmaham op zeekraal en rucola

“Mijn vader probeert steeds nieuwe dingen te bedenken voor zijn werk”, schreef mijn...

Lees meer
22
januari
Bloemkoolsoep

Eindelijk is het dan zover! 1 maart mag ik voor een dagje m’n eigen restaurant spelen....

Lees meer
08
januari
Flammkuchen met zalm

Is een heel mooi Spaans woord, wat letterlijk betekent: ‘de mensen om je heen die helpen...

Lees meer
11
december
Ossenhaas op een bedje van sla

Jullie konden er eigenlijk niet om heen deze week…het Topsportgala 2019. Wij als...

Lees meer
27
november
Vitello Tonato

In aanloop naar de decembermaand lopen de spanningen rustig weer op. Verschillende leuke...

Lees meer
13
november
Stoofschotel met Vølenbock

Een mooie stoofschotel maak je niet even zomaar. Daar heb je wat tijd én stevig,...

Lees meer
16
oktober
Spaghetti van courgette met Bolognesesaus

Gezond is al een tijdje een trend en zal altijd een trend blijven. Ook vegetarisch is op...

Lees meer
02
oktober
Zeebaars in zoutkorst

Afgelopen regenachtige zondag was ik uitgenodigd bij de opening van twee prachtige...

Lees meer
18
september
Kalfsribeye uit de oven

Voor de afgelopen 10 jaar dat het afscheidnemende bestuur van FC Volendam het vertrouwen...

Lees meer
07
augustus
Tosti’s

Tosti’s zijn lekker en je kunt er echt alle kanten mee op, daarom is het hoog tijd deze

...
Lees meer
23
mei
Snor Snor *Kalfslappen gestoofd in “butter en eek”
Lees meer
23
april
Kreeftensoep met wilde gamba’s

Er zijn van die dagen dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen, dat alle gerechten kloppen...

Lees meer
04
april
Tomahawk steak met chimichurrie

Afgelopen weekeind was het eindelijk zover, ik mocht mijn eigen kookprogramma...

Lees meer
21
maart
Eend met groene pesto

Runderkamp lounge F.C. Volendam in vuur en vlam.

 

Afgelopen weken hebben wij...

Lees meer
06
maart
Steak tartaar op z’n Oostenrijks

Keukengeheimen is een feit, we krijgen een totaal nieuw (kook) programma op de L.O.V.E!

...
Lees meer
20
februari
Oostenrijkse goulashsoep

Of is het nou Hongaarse goulashsoep? Voor zover wij weten komt goulashsoep uit Hongarije en...

Lees meer
06
februari
Gamba’s met fregola

Afgelopen vrijdag hadden we een lekkere volle bak, in de Runderkamp lounge wel te verstaan!...

Lees meer
22
januari
Stoofschotel van verse groentes

Ik zie een duidelijke trend in de gezonde voeding deze dagen. Iedereen probeert zijn...

Lees meer
12
december
Stoofvlees in gepofte aardappel

Dit woord is deze week topic bij ons in het bedrijf. Na maanden van vergaderen, oefenen en...

Lees meer
15
november
Snertsoep

Het is al weer een tijdje geleden dat wij samen met onze lokale omroep een heuse...

Lees meer
17
oktober
Pekelvlees op ciabatta met Zaanse mosterd mayonaise

Het lijkt voor ons de normaalste zaak van de wereld. Iedere dag gaan we enthousiast aan het...

Lees meer
03
oktober
Stamppot met saucijsjes en herfstgroenten

De herfst heeft zijn intrede gedaan, heerlijk weer om stampend en prakkend door deze donker...

Lees meer
19
september
Boeuf bourguignon

Afgelopen maandag stond ik op de Gastvrij Rotterdam, een horecavakbeurs, in Ahoy. Terwijl...

Lees meer
25
juli
Pasta met wilde gamba’s

Op maandag probeer ik alle spullen te verwerken die over zijn van het weekend.

Soms...

Lees meer
14
juni
Cataplana

In het Noorden van Portugal, bij het dorpje Vila Nune, ongeveer drie kwartier rijden van...

Lees meer
24
mei
Paling met zeekraalstamppot

Een naam die we veel te vaak horen. Misschien wel omdat hij zo lekker klinkt,

maar...

Lees meer
09
mei
Spareribs Grillin en Chillin

Ik ben volop aan het Grillin en Chillin. Tijdens demonstraties voor onze winkel en tijdens...

Lees meer
23
april
Biefstuk Shaslick met chimichurrie

Nieuw speeltje

Iedere gek zijn gebrek. Mijn gebrek is dat ik gek ben op vuur, maar dat...

Lees meer
06
april
Asperges & gerookte zalm

Ondanks dat het weer niet helemaal meewerkte, zijn ze er evengoed gewoon weer asperges! Een...

Lees meer
17
januari
Steak tartaar van Amsterdamse ossenworst

Afgelopen week was ik door Michel van Wijngaarden uitgenodigd op de Horecava Beurs om de...

Lees meer
17
januari
Steak tartaar van bavette

We hebben die tweederangs voetbalkantine maar weer eens even omgetoverd tot een...

Lees meer
05
december
Lasagne van courgette en Volendammer ham

Dat is even wennen zeg! Daar lig ik dan: verkleed in een blauw jasje met een plastic...

Lees meer
16
november
Carpaccio Fungi

Nog geen anderhalf uur rijden van Volendam, ergens tussen Deventer en de Sallandse...

Lees meer
02
november
Hutspot met pastinaak

De aller allereerste, de meest bekendste, de belangrijkste, de koploper, de nummer 1,

de...

Lees meer
24
oktober
Eendenlever terrine met appel meloen compote

Vanaf de N247 voorbij Oosthuizen richting Hoorn ligt het Noord Hollandse dorpje Oudendijk....

Lees meer
05
oktober
Bruine bonen Soep

Langs de N247 richting Volendam ligt voorbij Monnickendam het kleinste dorp van Nederland....

Lees meer
22
september
Frappé (ijskoffie)

Het is genoeg geweest, ik ben er helemaal klaar mee.

Als ik dan weer eens voor de...

Lees meer
06
juli
Saté soep met kipbraadlapjes

We hadden vorige week een overvolle agenda, het leek wel kerst! Tot zaterdagavond laat...

Lees meer
06
juli
Oosterse salade met eendenborst

Het was me weer het weekeindje wel. Als vertegenwoordiger van de Caveman BBQ kom ik...

Lees meer
06
juni
Kalfs/Runderburgers met boeren sla

Ik word steeds enthousiaster over mijn Caveman, dat mag ik ondertussen al wel zeggen! Als...

Lees meer
06
juni
Runderburger met boeren sla

Donderdag 25 mei wordt alweer voor de 9e keer het 3e Klaphekfestival georganiseerd en...

Lees meer
18
april
Asperge met een zelfgemaakte Hollandaise saus

De laatste week is aangebroken. Ik heb 2e Paasdag zelf omgedoopt naar Nationale Niels Dag,...

Lees meer
08
maart
Gehaktballetjes met ontbijtspek

Zondag jl. reed ik langs de kerk. Het viel me op dat het daar zo druk was en thuisgekomen...

Lees meer
28
februari
Kaassaus

Het is weer achter de rug! Ik kan met trots zeggen dat Runderkamp het ‘m gelapt heeft in...

Lees meer
26
januari
Mexicaanse salade met biefstuk en chimichurrie dressing

Zoals ik in mijn vorige column al schreef, ben ik weer bezig op de gezonde tour, met enkele...

Lees meer
26
januari
Haasbiefstuk met bospaddenstoelen en lichtgebonden saus

Natuurlijk moet ik het hier over hebben! Afgelopen weekeind voor 500 mensen knallen! Je...

Lees meer
06
december
Ravioli met pompoen, stoofvlees en gekarameliseerde ui

Naast onze klanten en natuurlijk de voetbalspelers hebben we nog een groep hele, hele, hele...

Lees meer
06
december
Salade met kip of eigen gerookte zalm

Wij verzorgen wekelijks de maaltijden voor de spelers van FC Volendam.  Dit moet een...

Lees meer
06
december
Stoofpeertjes

Ik stond laatst bij de groenteboer toen er een jonge meid aangaf peertjes te willen stoven....

Lees meer
19
oktober
Bospaddenstoelen met gerookte kip

Iedereen heeft wel eens wat eten over. Nooit weggooien, want met een beetje creativiteit...

Lees meer
21
september
Kapsalon

Je zou denken dat deze column over haar en kappers gaat. Maar dit is sinds 10 jaar echt een...

Lees meer
21
september
Kebabspies met tomaat en sjalot

Iedere gek zijn gebrek…mijn gebrek is dat ik gek ben op vuur. Een open haard of een...

Lees meer
26
april
Steak Tartare a la Carpaccio

Wanneer je van je hobby je werk hebt gemaakt, ben je nooit echt aan het werk. Mensen vragen...

Lees meer
30
maart
Lente

Officieel is de lente begonnen, maar de temperatuur is er nog niet naar. Maar als we de...

Lees meer
30
maart
Tiroler Gröstl

Afgelopen zaterdag was ik jarig en dit vierde ik in Winterberg, samen met mijn vrouw en...

Lees meer
30
maart
Chocolade taartje met warme uitloop

Afgelopen zondag was het weer zover, Valentijnsdag. De dag waarop geliefden elkaar extra...

Lees meer
03
februari
Café Frappé

Jaren geleden was ik met mijn schoonfamilie op vakantie in Oostenrijk. Zittend op een...

Lees meer
03
februari
Preischotel

Afgelopen weken waren weer heftige weken.  Zo mochten wij o.a. het Galadiner in het stadion...

Lees meer
17
november
Quinoa salade met gerookte makreel en zalm

Nu niet gelijk stoppen met lezen,  want Quinoa is echt lekker! Oorspronkelijk komt Quinoa...

Lees meer
08
oktober
Kalfsburger met komijnekaas

Je ziet ze steeds meer, bier arrangementen. Het is net als bij een wijnarrangement, het...

Lees meer
08
oktober
Sushi van eendenborst

Sushi wordt meestal met rauwe vis gemaakt  en wordt dan ook super vers geserveerd. Soms...

Lees meer
08
oktober
Mosselen op Oosterse wijze

Afgelopen donderdag zijn de eerste nieuwe mosselen geveild. Al een week eerder waren er...

Lees meer
08
oktober
Spareribs

Nou gaat het echt los! De weersalarmen slaan ons om de oren, het gaat warm worden. Wat zeg...

Lees meer
08
oktober
Köfte van kalfsgehakt

Gelukkig is de BBQ tijd weer aangebroken, het mooie weer is gearriveerd. Laatst keek ik op...

Lees meer
08
oktober
Biefstuk salade

Het had zo mooi kunnen zijn! Zaterdag de handbalheren winnen zodat ze volgende week konden...

Lees meer
01
oktober
Heilbot gepocheerd

Vis bakken kunnen we allemaal en doen we het liefst op vrijdag. Maar pocheren durven we...

Lees meer
01
oktober
Coquilles met pistou

Afgelopen vrijdag kon ik me weer uitleven in ons restaurant “De Koningshoek” in het

FC...

Lees meer
13
april
Ossenstaartsoep

Het is al weer een tijdje geleden dat ik, in samenwerking met de LOVE, een mooi programma...

Lees meer
26
maart
Tiramisu Classico

Vorige week heb ik de Zilveren Lepel als verjaardagscadeau aan mijn zwager gegeven. Dit is...

Lees meer
09
maart
Tiroler Cordon Bleu

Al weer een weekje geleden was ik met m’n vrienden op wintersport. Nou heb je in...

Lees meer
09
maart
Kalfsbiefstuk met bospaddenstoelen en lichtgebonden saus

Ze zeggen dat de liefde van de man door de maag gaat. Maar ik weet uit ervaring dat de...

Lees meer
20
januari
Kaiserschmarrn

Kaiserschmarrn is een Oostenrijks gerecht. Wie kent dit gerecht nou niet of heeft dit nog...

Lees meer
18
december
Peperroomsaus

Iedereen die mijn column leest (en dat doen jullie natuurlijk allemaal) weet nog wel dat ik...

Lees meer
03
december
Doperwtjessoep met gerookte kip

Vanmorgen hoorde ik op de radio dat een juwelier uit het plaatsje Oudewater, ter ere van...

Lees meer
19
november
Pasta met truffel

Toen afgelopen week de Michelin sterren weer uitgedeeld werden, zaten wij in Frankrijk. Wij...

Lees meer
08
oktober
Stoofschotel met kasteelbier

Een paar weken geleden mocht mijn ome Herman een keer mee om te jagen. Samen met Jan Mepper...

Lees meer
24
september
Frittata van courgette

We gaan erop vooruit in 2015! Het is niet veel en per persoon uiteraard verschillend, maar...

Lees meer
PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.

Klant reacties

Onze welverdiende complimenten!!

Alles is perfect geregeld, ook mutaties in aantal of speciale wensen werden prima verwerkt .Fijn telefonisch geholpen door vriendelijke dame.
Perfect op tijd afgeleverd en weer opgehaald door vriendelijk personeel. Alles wordt compleet geleverd van borden , vorken, messen, servetten tot en met de aansteker voor de bbq .Heerlijk vlees ,salades, sauzen, knoflookboter en stokbrood en alles voldoende. Keurig verpakt en ook heel lekker....geen afwas!! Kortom : complimenten!!

Top verzorgd en het eten was perfect!

Wij zijn zeer tevreden. We werden via de mail op de hoogte gehouden van de bestelling, factuur op tijd. Het was top verzorgd en het eten was perfect. voor herhaling vatbaar! Geen opmerkingen.

Video's

Ik woon op Marken en wil graag bestellen bij Runderkamp.

Sinds september 2022 is deze optie helaas niet meer mogelijk.  Via onze webshop kunt u wel uw bestelling doorgeven, dan staat het voor u klaar in onze slagerij in De Stient of in de Van Baar. Hier kunt u betalen met pin of contant .   

Wat zijn de contactgegevens van de winkels?

De contactgegevens van onze winkels vind je op de winkelpagina's. Hier vind je bovendien de actuele openingstijden.

Slagerij van Baarstraat

Slagerij de Stient

Hoe wordt een barbecuepakket afgeleverd?

Een barbecue wordt door ons op de door jouw gereserveerde locatie tussen 10.00 - 15.00 uur aan de deur afgeleverd. Onze bezorger neemt een half uur van te voren contact met je op om de precieze aflevertijd door te geven.

Hoe kan ik mijn barbecue bestelling betalen?

Bestellingen van BBQ's via onze website kunnen via iDeal worden voldaan, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk

Kan ik ook achteraf betalen?

Achteraf betalen is niet mogelijk, je kunt vooraf betalen via de factuur of bij aflevering via pin of contant.

Wat zijn de openingstijden van de winkels?

Onze winkels in de Stient en in de Van Baarstraat zijn maandag t/m vrijdag geopend van half 9 tot 6 uur 's middags.  Op zaterdag openen wij om 8 uur en sluiten we om kwart voor 4. Zondags zijn onze winkels gesloten.  

Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 15:45
Zondag Gesloten
Hoe kan ik mijn catering bestelling betalen?

Buffetten, lunches, hapjes en salades kunnen vooraf betaald worden via de factuur, of bij aflevering via pin of contant. Achteraf betalen is niet mogelijk

Kan mijn bestelling ook worden afgehaald?

Bestellingen via de webshop kunnen worden afgehaald bij de slagerij naar keuze. Deze keuze wordt in het winkelmandje bepaald. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaarstaat.

Levert Runderkamp door heel Nederland?

Runderkamp levert BBQ's, buffetten en lunches vanuit Volendam binnen een afstand van 30 km gratis. Salades en hapjesschalen worden bij bestellingen boven 350 euro ook gratis bezorgd binnen die regio. Buiten een afstand van 30 km rondom Volendam brengen wij € 0,75 per km in rekening.

 

 

Is er parkeergelegenheid bij Runderkamp?

Er is beperkte parkeergelegenheid bij ons hoofdkantoor. Let op: dit sterk toeristische deel van Volendam is aangemerkt als blauwe zone (gebruik dus een parkeerkaart).