BBQ Marina

19,50 p.p.

BBQ Marina BBQ Marina BBQ Marina BBQ Marina BBQ Marina

Voor visliefhebbers is dit speciale visbarbecuemenu een ware traktatie. Met zorg samengesteld van alleen de allerbeste dagverse vis uit Volendam. Zo’n visbarbecue proefde je nog niet eerder. Bestel nu jouw visbarbecue vanaf 15 personen of als combinatiemenu samen met een van onze andere BBQ-pakketten en geniet van het beste wat de zee ons te bieden heeft.

Vis op de barbecue? Jazeker, en niet alleen omdat wij uit Volendam komen. Al garandeert je dat natuurlijk wel van de allerbeste kwaliteit vis die de zee ons te bieden heeft. Speciaal voor jou geselecteerd en voorbereid met verse kruiden en ingrediënten. Wie zegt dat een barbecue alleen maar uit vlees moet bestaan?

Het barbecuemenu wordt compleet geleverd met eigengemaakte BBQ sauzen die de smaak bevorderen, verfrissende salades en natuurlijk knapperig stokbrood met eigen bereide kruidenboter. Daarnaast leveren wij alle benodigdheden om de barbecue tot een succes te maken:

Wil jij de BBQ Marina bestellen en genieten van dit visbarbecuepakket van topkwaliteit? Bestel dit visbarbecuepakket als onderdeel van jouw barbecuefeest. Per stuk te bestellen bij een basisaantal van 15 stuks van een van onze andere pakketten. Wil je een volledig BBQ Marina-feest? Dit kan al vanaf 15 stuks.

Wij bezorgen de menu's en alle benodigdheden tussen 10.00 - 15.00 uur. Binnen een straal van 40 km doen wij dit gratis, daarbuiten rekenen we 75 cent per km.