BBQ Marina

24,50 p.p.

BBQ Marina BBQ Marina BBQ Marina BBQ Marina BBQ Marina

Voor visliefhebbers is dit speciale visbarbecuemenu een ware traktatie. Met zorg samengesteld van alleen de allerbeste dagverse vis uit Volendam. Zo’n visbarbecue proefde je nog niet eerder. Bestel nu jouw visbarbecue vanaf 15 personen of als combinatiemenu samen met een van onze andere BBQ-pakketten en geniet van het beste wat de zee ons te bieden heeft.

Deze salades en sauzen bevatten: Vis op de barbecue? Jazeker, en niet alleen omdat wij uit Volendam komen. Al garandeert je dat natuurlijk wel van de allerbeste kwaliteit vis die de zee ons te bieden heeft. Speciaal voor jou geselecteerd en voorbereid met verse kruiden en ingrediënten. Want wie zegt dat een barbecue alleen maar uit vlees moet bestaan?

Het menu is inclusief

Deze salades en sauzen bevatten: 

Wil jij genieten van dit visbarbecuepakket van topkwaliteit als onderdeel van jouw barbecuefeest? BBQ Marina is ook per stuk te bestellen bij een basisaantal van 15 stuks van een van onze andere pakketten. Wil je een volledig BBQ Marina-feest? Dit kan natuurlijk ook! Vanaf 15 stuks komen wij het tussen 10.00 - 15.00 uur bezorgen.  Binnen een afstand van 30 km doen wij dit gratis, daarbuiten rekenen we 75 cent per km. Bestel vandaag nog jouw bbq catering!