‘All in one’ BBQ

65,00 p.p.

‘All in one’ BBQ

Een barbecuefeest waar je je echt over niets hoeft druk te maken? Dat is Runderkamp Barbecue’s “All-in-One” barbecue. Bij dit pakket is werkelijk alles inbegrepen: drankjes, koks, bedienend personeel, BBQ-apparatuur, tafels, noem maar op. Tijdens een 3 à 4 uur durend feest verzorgt Runderkamp Barbecue jouw feest met de volgende onderdelen:

Welkomst Prosecco – Alle gasten worden verwelkomd met een heerlijk glas Prosecco om het feest goed te starten

BBQ Grand Cru – Ons meest royale BBQ menu bestaande uit:

Drankenassortiment op maat:

Hierbij serveren wij 4 verschillende salades:

Het barbecuemenu wordt compleet geleverd met eigen gemaakte BBQ sauzen die de smaak bevorderen, verfrissende salades en natuurlijk stokbrood met eigen bereide kruidenboter. Daarnaast leveren wij alle benodigdheden om de barbecue tot een succes te maken:

De koks en bedienend personeel verzorgen en begeleiden het feest van A tot Z. Dit betekent ook dat wij na afloop zelfs de afwas doen. De “All-in-One” BBQ is niet voor niets ons meest complete BBQ feest.

Prijzen “All-in-One BBQ”

Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw bbq catering feest en wij vertellen je meer over de mogelijkheden om de organisatie van jouw barbecuefeest helemaal voor onze rekening te nemen.

Een complete barbecue verzorgd van begin tot eind. Inclusief drankjes, een selectie van het beste vlees, heerlijke salades en sauzen en bedienend personeel die jouw gasten een mooie middag of avond bezorgen. Runderkamp Barbecue regelt het voor je met onze “All-in-One” barbecue. Bij dit barbecuefeest is werkelijk aan alles gedacht: niet alleen de barbecue en de gerechten, maar ook de drankjes, aankleding en bediening zijn inbegrepen. Zo compleet zag je een barbecue nog niet eerder. Vraag vandaag nog een offerte aan voor dit complete barbecuefeest.