Kinder BBQ

7,50 p.p.

Kinder BBQ Kinder BBQ Kinder BBQ Kinder BBQ Kinder BBQ

Vergeet de kleintjes tijdens jouw BBQ niet. Kids vinden een barbecue fantastisch maar zijn vaak geen grote eters. Bestel daarom dit speciale kindermenu met kindvriendelijke barbecueporties om hen net zo te laten genieten van het BBQ feest.

Kinderen houden van barbecueën. Lekker ongedwongen, soms met je handen eten en veel tijd om tussendoor buiten te spelen. Dat wil toch ieder kind? Maar vaak zijn zij niet al te grote eters en is een volwassen menu niet aan ze besteed. Bij Runderkamp bestel je handig een kinder BBQ menu mee bij jouw totale BBQ pakket. Dit kindvriendelijke menu bestaat uit:

Het kindermenu is iets kleiner van stuk zodat het makkelijker te eten is dan de ruime volwassen porties. Het plezier is er echter niet minder om!

Bestel dit speciale kidsbarbecuepakket als onderdeel van jouw barbecuefeest. Deze is per stuk te bestellen bij een basisaantal van 15 stuks van een van onze andere pakketten. Wil je een speciale kids barbecue organiseren? Neem dan contact op en Runderkamp helpt je graag.

Wij bezorgen de menu's en alle benodigdheden tussen 10.00 - 15.00 uur. Binnen een straal van 40 km doen wij dit gratis, daarbuiten rekenen we 75 cent per km.