Kinder BBQ

9,50 p.p.

Kinder BBQ Kinder BBQ Kinder BBQ Kinder BBQ Kinder BBQ

Kinder BBQ bestellen? Dan moet je bij Runderkamp zijn! Kids vinden een barbecue fantastisch, maar zijn vaak geen grote eters. Bestel daarom dit speciale kindermenu met kindvriendelijke barbecueporties om hen net zo te laten genieten van het BBQ feest.

Een kinder BBQ bestellen, zodat alle kinderen  lekker ongedwongen met hun handen kunnen eten en veel tijd hebben om tussendoor buiten te spelen. Dat wil toch ieder kind? Maar vaak zijn zij niet al te grote eters en is een volwassen menu niet aan ze besteed. Bij Runderkamp bestel je handig een kinder BBQ menu mee bij jouw totale BBQ pakket.

Dit Kinder BBQ menu bestaat uit:

Het kindermenu is iets kleiner van stuk zodat het makkelijker te eten is dan de ruime volwassen porties. Het plezier is er echter niet minder om! Er zitten 2 sausjes, 2 salades en natuurlijk stokbrood met kruidenboter bij. Informatie over de allergenen? Die staan onderaan deze pagina! 

Bestel dit speciale kinder BBQ pakket als onderdeel van jouw barbecuefeest. Deze is per stuk te bestellen bij een basisaantal van 15 stuks van een van onze andere pakketten. Wil je een speciale kids barbecue organiseren? Neem dan contact op en Runderkamp helpt je graag. Bestel snel jouw bbq catering!

Kinder BBQ laten bezorgen op locatie?

Wij bezorgen tussen 10.00 - 15.00 uur. Binnen een afstand van 30 km doen wij dit gratis, daarbuiten rekenen we 75 cent per km.