Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Traybake met Duitse biefstuk

Het recept

Duitse Biefstuk Traybake style

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

• 250 gram Duitse biefstuk
• Roseval kriel van Runderkamp
• 1 stronk broccoli
• 2 punt paprika’s
• 300 gram kastanje champignons

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 200 graden voor. 2. Snij de groentes fijn en meng in wat olie en zeezout. 3. Verdeel eerst de roseval en kriel op bakpapier op een bakplaat. 4. Bak deze 5 minuten op 180 graden 5. Verdeel na de 5 minuten de groentes over de aardappeltjes, bak dit dan 10 minuten mee op 180 graden. 6. Verdeel na die 10 minuten de Duitse biefstuk over de groentes en aardappels. (fijn gemaakt). 7. Bak dit nog 5 minuten mee.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.