Vegetarisch buffet

22,50 p.p.

Vegetarisch buffet Vegetarisch buffet Vegetarisch buffet Vegetarisch buffet

Vegetarisch niet lekker? Wij weten wel beter. Ons Vegetarisch Buffet is het ultieme genieten van een smaakvol en gevarieerd buffet. Laat jouw gasten eens een vernieuwend buffet beleven en trakteer ze op ons vega-buffet.

In dit buffet is de vegetarische optie de enige optie. Het Vegetarisch Buffet van Runderkamp zit boordevol heerlijke, vegetarische topgerechten. Voor wie zijn gasten een totaal vernieuwende beleving wil geven. Duurzaam bereid in eigen kookstudio door  de chef's van Runderkamp en bezorgd op lokatie naar wens. 

Ons Vegetarisch Buffet bestaat uit:

Koude gerechten

Warme gerechten

Let op: dit pakket is niet geschikt voor een veganistische leefstijl. Onze gerechten bevatten onder andere ei en melk. Bovenstaand menu kan mogelijk ook sporen van eiwitten en melk bevatten.

Dit volledig verzorgde buffet is te bestellen vanaf 20 personen in combinatie met een van onze andere buffetten en kost € 22,50 (excl. BTW) per persoon.

Binnen een straal van 30 km komen wij het buffet bovendien gratis bezorgen en zetten het voor je klaar. Daarbuiten rekenen we 75 cent per km.