Vegetarisch buffet

26,50 p.p.

Vegetarisch buffet Vegetarisch buffet Vegetarisch buffet Vegetarisch buffet

Ons vegetarisch buffet is het ultieme genieten van een smaakvol en gevarieerd buffet. Laat jouw gasten eens een vernieuwend buffet beleven en trakteer ze op ons vega-buffet.

Vegetarisch buffet bestellen? Dan bent u hier aan het juiste adres! In dit buffet is vegetarisch namelijk de enige optie. Het Vegetarisch Buffet van Runderkamp zit boordevol heerlijke, vegetarische topgerechten. Voor wie zijn gasten een totaal vernieuwende beleving wil geven. Duurzaam bereid in eigen kookstudio door  de chefs van Runderkamp en bezorgd op locatie naar wens. 

Ons vegetarisch buffet bestaat uit:

Koude gerechten

Warme gerechten

Let op: dit pakket is niet geschikt voor een veganistische leefstijl. Onze gerechten bevatten onder andere ei en melk. Bovenstaand menu kan mogelijk ook sporen van eiwitten en melk bevatten.

Dit volledig verzorgde buffet is te bestellen vanaf 20 personen in combinatie met een van onze andere buffetten en kost € 26,50 (excl. BTW) per persoon.

Vega buffet laten bezorgen op locatie?

Binnen een afstand van 30 km rondom Volendam komen wij het buffet bovendien gratis bezorgen en zetten het voor je klaar. Daarbuiten rekenen we 75 cent per km. 

Benieuwd naar wat wij nog meer bieden? Bekijk dan alle buffetmogelijkheden.