Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Saltimbocca van kalfsschnitzel met parmaham

Het recept

Saltimbocca van kalfsschnitzel met parmaham

Vanaf 6 persoon(en)

Ingredienten

6 x 75 gram kalfsschnitzel
6 x Parmaham (plakjes dungesneden)
1 x teentje knoflook
100 gr. geraspte kaas (belegen, of parmezaanse)
¼ x bosje Peterselie
6 x blaadjes salie
Zeezout, vers gemalen peper en Italiaanse kruiden

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de 6 kalfsschnitzels op een rekje. Hak de knoflook, salie en peterselie fijn en verdeel dat over de 4 kalfsschnitzels. Leg daarop de 4 plakjes Parmaham. Rasp ook de kaas over de 4 schnitzels. Garneer naar smaak met de zeezout ,versgemalen peper en eventueel wat Italiaanse kruiden. Leg de schnitzels 6 min. in de voorverwarmde oven op 180 graden. Garneer dit later af met wat peterselie.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.