Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Romige soep van pata negra ham

Het recept

Romige soep van pata negra ham

Ingredienten

2 ltr. Iberico bouillon

½ ltr. Crème fraiche

½ ltr. Slagroom

6 x plakjes gedroogde patanegra ham (1,5 uur op 90 gr.)

Tabasco

Worschestershiresaus

Olijfolie extra vierge

Bereidingswijze

Breng de bouillion met de Crème fraiche en de slagroom aan de kook. Klop de soep luchtig met een staafmixer. Breng op smaak met wat tabasco en de worchestershiresaus, monteer er op het laatst wat olijfolie door. Voor de bouillon: 1 bot van ibericoham (als je geen bot voor handen heb, gebruik extra ham), patanegra ham afsnijdsels en 5 ltr. water. Zorg dat er 2 ltr. bouillon overblijft. Bereiding: Laat het geheel minstens 4 uur trekken, schep tussen door het vet er af. Zorg dat er 2 ltr. bouillon over blijft.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.