Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Biefstuk Shaslick met chimichurrie

Nieuw speeltje

Iedere gek zijn gebrek. Mijn gebrek is dat ik gek ben op vuur, maar dat weten jullie inmiddels al wel. Laatst stond ik op een beurs en liep daar even een rondje tussen de stands door. En in ene zag ik hem! Ken je dat gevoel, dat je het warm krijgt en kriebels in je buik? Jawel toch? Dat kreeg ik toen ik deze Grillin & Chillin bbq zag. Klein formaat, kan overal mee naartoe en werkt op houtskool. Vlees erop, deksel dicht, de thermometer aan de buitenkant laat de temperatuur zien terwijl je lekker kan genieten van de omgeving, wijntje, biertje en het gezelschap. Echt iets waar ik een warm hart van krijg. En dat wilde ik graag aan jullie overbrengen, daarom stond ik afgelopen weekeind voor onze winkel in de Stient om deze barbecue te promoten. Ik maakte diverse gerechten die de klanten konden proeven. 

Het recept

Biefstuk Shaslick

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

400 gr. Kogelbiefstuk
1 x ui
1 x rode paprika
1 x groene paprika
8 x bacon hapje
8 x mini worstje of gehaktballetje

Chimichurrie:
1 x jalapeno peper (groene peper)
1 x rode peper
2 x teentje knoflook
3 eetl. Azijn
2 eetl. Gember siroop of honing
½ bosje platte peterselie
½ bosje koriander
½ x citroen (sap)

Bereidingswijze

Bereiding: Snij alles in kleine stukjes en leg 8 grote houten spiesen in het water, dit voorkomt splinteren. Rijg eerst een stukje biefstuk aan de spies, ui, rode paprika, groene paprika, baconhapje en als laatste een mini worstje of gehaktballetje. Herhaal dit met de andere spiesen. Grill de spiesen in 4 á 5 minuten op de grillplaat of de barbecue en server met onderstaande Chimichurrie marinade. Chimichurrie: Doe alles in de blender en mix tot een marinade. Deze marinade smaakt heerlijk bij gegrild vlees.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.