Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Middeleeuwse soep

Het recept

Middeleeuwse soep

Ingredienten

150 gr. zuurkool
1 liter kippen- of groentebouillon
40 gr. ontbijtspek in blokjes
beetje boter
75 gr. metworst
75 gr. Rookworst

Bereidingswijze

Verwarm de bouillon en doe de zuurkool erin. Laat een half uur trekken, verwijder de zuurkool. Bak het in blokjes gesneden spek in een klein klontje boter, niet te hard, laat uitlekken op keukenpapier. Doe het spek en de in stukjes gesneden metworst en rookworst bij de bouillon, laat tien minuten trekken en dien op. Zout zal er vermoedelijk niet bij hoeven, de zuurkool, het spek en de worst zorgen voor voldoende zout.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.