Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Gevulde tomaat met pittige mayonaise

Het recept

Gevulde tomaat met pittige mayonaise

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x trostomaat

8 eetl. Hollandse garnaal

4 x peterselie (plukje voor garnering)



Voor de pittige mayonaise:

2 eetl. Mayo

1 theel. Sambal

1 theel. Augurk in blokjes

1 theel. Ui in blokjes

1 mes p. kerrie kruiden

½ theel. Maggie

½ theel. Ketjap

Bereidingswijze

Snijd het kopje van de tomaat, lepel voorzicht de tomaat leeg. Meng ondertussen de mayonaise met de sambal de in blokjes gesneden augurk en ui en de kruiden. Meng hier de garnalen door en schep in de tomaat, garneer af met de peterselie en zet het kopje als dekseltje schuin op de tomaat.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.