Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Gevulde tomaat

Het recept

Gevulde tomaat

Ingredienten

4 x plak, dun gesneden parmaham

4 x tomaten (groot)

¼ x aubergine

¼ x courgette

¼ x ui

¼x rode paprika

Olijfolie

Peper en zout uit de molen

Geraspte kaas

Oregano

Bereidingswijze

Snijd het kapje van de tomaat en haal deze leeg met een klein lepeltje. Snijd de aubergine, courgette, ui en rode paprika in zo fijn mogelijke stukjes (brunoise). Zet dit in een pan met wat olijfolie in twee minuten even ligt aan. Breng op smaak met peper en zout. Vul hier de tomaten mee. Leg de dun gesneden parmaham op de tomaten. Bestrooi de gevulde tomaat met geraspte kaas en nog wat peper, zout, en oregano. Gratineer het geheel vervolgens in een voorverwarmde oven in 15 minuten op 175 graden.

Tip

Serveer er eventueel wat groene pesto bij.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.