Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Gekonfijte tomaten

Het recept

Gekonfijte tomaten

Ingredienten

20 x tomaten

2 eetl. verse thijm

4 x laurierblaadjes

8 eetl. fijne suiker

1 eetl. zeezout

6 x teentjes knoflook

1 dl. Olijfolie

Peper uit de molen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 90 graden. Blancheer de tomaten en ontvel ze. Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Leg de tomaten in een oven schaal en bestrooi ze met de kruiden, suiker en zout. Hak de knoflook fijn en verdeel over de tomaten. Overgiet met de olijf olie en breng op smaak met de vers gemalen peper. Gaar de tomaten in ongeveer 45minuten. Draai ze om en konfijt ze verder gedurende 45 minuten. Gekonfijte tomaten zijn in de koelkast 2 weken houdbaar.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.