Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Boeuf Bourguignon

Het recept

Boeuf Bourguignon met Riblappen

Vanaf 6 persoon(en)

Ingredienten

1 kg. Riblappen (in grove stukken)
2 eetl. tomatenpuree
3 eetl. Roomboter
1 grote Ui (in ringen)
200 gr. Eigengerookte spekreepjes
3 teen Knoflook (in plakjes)
200 gr. Kastanje champignon (in vieren)
½ x Winterwortel (in stukken)
2 x Bleekselderij (in plakjes)
¾ x Fles rode bourgogne wijn
1 ltr Runderbouillon
2 x Laurierblad
6 takjes Tijm
2 x Jeneverbes

Bereidingswijze

Verwarm de roomboter in een grote pan, bak hierin het vlees mooi bruin en doe er 2 eetlepels tomatenpuree bij. Bak dan nog even de spekreepjes, ui, knoflook en kastanje enchampignons 5 minuten mee. Blus met de rode wijn en kook deze zeker voor de helft in. Doe de groenten en de kruiden erbij en zet het geheel onder met de runderbouillon. Laat het geheel met de deksel op de pan 2.5 uur sudderen. Serveer de Boeuf bourguignon met een pasta of gekookte aardappelen.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.