Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Asperges met gebakken zalm

Het recept

Asperges met gebakken zalm

Ingredienten

12 x asperges (witte aa type)

2 x blokje kip bouillon

2 eetl. suiker

2 eetl. bieslook (fijn gesneden)

4 x zalmmoot (150 gr.)

250 ml. blanke vissaus

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant en kook ze ongeveer 10 min in ruim water met de kippen bouillon blokjes en de suiker. Laat deze nog 10 min nagaren in het warme vocht. Bewaar het vocht om eventueel nog asperge soep te maken. Bak ondertussen de zalmmoot aan 1 kant mooi bruin in 4 minuten. Lek de asperges goed uit, verdeel deze over 4 borden. Leg hier de gebakken zalmmoot op en dresseer met de blanke vissaus.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.