Vanaf 4 persoon(en)
500 	gram 	Pasta naar keuze 
1 	pot 	Kreeftensoep van Runderkamp
0,5	bakje 	Kruidenboter Runderkamp
200 	ml 	Kookroom
2 	teen 	Knoflook
1 		Puntpaprika
1 		Rode ui
20 		Cherry tomaatjes
20 		Coquilles 
Bladpeterselie 
Parmezaanse kaas
1. Kook de pasta 2. Snij alle groentes 3. Bak de knoflook in een flinke scheut olie 4. Voeg de paprika en rode ui toe 5. Voeg later de tomaatjes toe 6. Voeg dan de soep en de kookroom toe en roer tot een romige saus 7. Voeg wat bladpeterselie toe. 8. Kruid de coquilles met peper en zout. 9. Bak ze zo’n 5 minuten in de kruidenboter 10. Maak de bordjes mooi op en bestrooi met Parmezaanse kaas