Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Pepersaus a la Wim

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

Half pakje roomboter
100 ml water
200 ml kookroom
20 gram groene pepers
Peper en zout uit de molen

Bereidingswijze

Doe een half pakje roomboter in een pan en laat dit al roerende bruin worden (dit om overtollig water uit de boter te laten verdampen). Blus dit af met 100 ml water, 200 ml kookroom en 20 gram groene pepers uit een potje. Even laten inkoken totdat de saus iets indikt en afmaken met peper en zout naar smaak.

Tip

Wil je nog meer smaak? Bak dan een uitje of een teentje knoflook mee met de biefstuk en maak af met een theelepel bouillonpoeder. Succes verzekerd!

Recepten Sluiten