Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Pepersaus

Ingredienten

1 eetl. roomboter

2 eetl. tomatenpuree

6 eetl. groene peper korrels

½ ltr. Roomculinair (koksroom)

1 eetl. wittepeper

1 x runderbouillion (blokje)

Bereidingswijze

Neem een grote pan doe hier de boter, tomatenpuree en de groene peperkorrels in. Ontzuur de tomatenpuree door 5 minuten te verhitten (bakken). Voeg dan de room, witte peper, runderbouillon toe. Breng aan de kook en eventueel nog verder op smaak met wat peper en zout uit de molen.

Recepten Sluiten