Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Ciabatta tagliata di manzo

Vanaf 6-8 persoon(en)

Ingredienten

• 1 Ciabatta stokbrood
• 2 x 150 gram Kogelbiefstuk
• Roomboter
• Peper en zout
• Parmezaanse strooikaas
• Pijnboompitjes
• Rucola

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 200 graden. 2. Snij de ciabatta in dunne plakken. (zo worden ze rondom krokant) 3. Leg de plakjes op een rekje en bak ze 10 min. op 200 graden. 4. Kruid de biefstuk met peper en zout. 5. Bak de biefstuk zo’n 4 minuten in de roomboter. 6. Laat de biefstuk 5 minuten rusten. 7. Bewaar de jus. 8. Snij de biefstuk in hele dunne plakjes. 9. Bedek de ciabatta’s met wat rucola. 10. Dan met 3 plakjes biefstuk. 11. Giet wat jus eroverheen. 12. Bestrooi ruim met Parmezaanse kaas. 13. Garneer af met pijnboompitjes.

Recepten Sluiten