Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Carpaccio rolletjes van rosbief

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x plakje rosbief (dun gesneden)

1 x hand rucola sla

1 eetl. pijnboompitjes

2 eetl. Parmezaanse kaas

4 eetl. pesto (basilicum, olijfolie, pijnboompit, zout en peper, knoflook)

4 spiesjes (sate prikkers)

Bereidingswijze

Leg de plakjes rosbief naast elkaar, smeer deze in met de pesto. Rol hier de sla, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas stevig in op. Snijd de rolletjes schuin door de midden en steek 2 carpaccio rolletjes aan de spiesjes. Serveer eventueel met wat pesto.

Recepten Sluiten