Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Gevuld ei

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x ei

75 gr. rivierkreeft (in kleine stukjes)

bieslook voor garnering



Saus:

2 eetl. mayo

1 theel. Kerriepoeder

¼ eetl. sojasaus

¼ eetl. ketjapsaus

½ eetl. augurkblokjes

½ eetl. ui (gesnipperd)

Bereidingswijze

Kook de eieren in 4 minuten gaar. Snijd de eieren in lengte door vieren. Prak de vier eidooiers heel fijn met een vork. Meng voor de saus alle ingrediënten en meng met de eidooiers. Doe alles in een spuitzak met het grootste mondje. Spuit de eieren mooi op en garneer met wat bieslook.

Recepten Sluiten