Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Rosbiefbuideltje

Ingredienten

Rosbief
Spekjes en uitjes (kant en klaar in onze winkels verkrijgbaar)
Bieslook

Bereidingswijze

Leg een plak rosbief op de snijplank. Doe een eetlepel spekjes en uitjes in het midden van de plak. Pak vervolgens de puntjes van de plak rosbief bij elkaar en draai de streng bieslook eromheen. Knoopje erin en klaar is deze lekkernij. Eet smakelijk

Tip

Kan op kamertemperatuur geserveerd worden, dus gemakkelijk van te voren klaar te maken!

Recepten Sluiten