Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kipkrokant op nacho met guacamole

Vanaf 6-8 persoon(en)

Ingredienten

• Kipkrokantjes Runderkamp (1 bakje is voor ong. 6-8 personen)
• Nacho chips van Santa Maria (in de Stient verkrijgbaar)
• Spicy Zaanse mayonaise Runderkamp
• 2 avocado’s
• 1 halve rode ui
• 1 halve rode peper
• Halve limoen sap
• Scheut olijfolie
• Zout

Bereidingswijze

1. Maak eerst de guacamole van de avocado’s, rode ui, rode peper, limoensap, olijfolie en zout. Pureer dit tot een zachte puree. 2. Verwarm de oven op 200 graden 3. Gril de kip krokantjes 10 minuten op 180 graden. 4. Bedek de nacho’s met de guacamole 5. Dan een kip krokantje 6. Dan de spicy mayo 7. Let op, smeer de nacho’s pas in met guacamole als je het gaat serveren. Zo voorkom je dat de nacho’s slap worden.

Tip

Weinig tijd? Kies dan voor onze avocado kaas crème uit de winkel i.p.v. guacamole. Nog een tip: Dit hapje smaakt ook heerlijk met onze srirachasaus ipv Spicy Zaanse Mayonaise. Dat zit een laag bakje en hoeft je niet zo'n grote tube te kopen. Alhoewel deze mayo wel super lekker is!

Recepten Sluiten