Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x
Stel uw eigen feest samen:Particulier Zakelijk

Catering Alkmaar

Runderkamp Catering is van oudsher een slagersfamilie en had een vestiging in Alkmaar. Nu zijn ze bijna elke dag in Alkaar als Cateringsbedrijf. Bekijk hier onze catering projecten:

Catering mogelijkheden

Uw feest is uniek, net als u of uw bedrijf. Het thema, de smaken, de aankleding, maar vooral de details bepalen uw feest. Dit is waar Runderkamp goed in is. Culinair genot op een spectaculair feest tot in de puntjes geregeld. Perfectie tot in de details.

Runderkamp heeft een uitstekende reputatie opgebouwd waar het om de volledige verzorging van een feest gaat. Wij zijn specialisten op het gebied van het organiseren exclusieve feesten.

Door een geoliede organisatie en een flexibele, toegewijde bedieningsstaf kunnen we grote en kleinere groepen verrassen met onze verbluffende kwaliteit.

Met ons gevarieerd cateringaanbod hebben we genoeg ideeën om uw gasten altijd op iets bijzonders en verrassends te trakteren. Runderkamp heeft een reputatie opgebouwd als het gaat om de verzorging van complete evenementen.. Uiteraard begeleiden onze medewerkers uw feest van A tot Z en heeft u er geen omkijken naar.

 

PLAN UW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.

Projecten Alkmaar