Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Tomatensoep

Het recept

Tomatensoep

Ingredienten

2 x teentje knoflook (fijn gehakt)



4 x rode paprika (in stukjes gesneden)

1 x grote ui (in stukjes gesneden)

6 x vlees tomaat of ½ ltr blokjes tomaat uit blik

2 eetl. tomatenpuree

1 ltr. Kippenbouillon (tabletten)

4 eetl.olijfolie

250 gr. kalfsgehakt (balletjes gekruid)

½ x rode peper

1 eetl. Tijm

2 eetl. crème fraiche



Voor garnering:

Bos ui en/of basilicum

Peper en zout naar smaak

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie in een grote pan en braad de gehaktballetjes gaar. Schep deze er uit en zet de ui, paprika, tomaten en de knoflook even aan in de achter gebleven olijfolie. Voeg hier even later de tomatenpuree, kipbouillion, rode peper en de tijm aan toe. Laat dit ongeveer 5 minuten koken en mix dan alles fijn met een staafmixer. Let er wel op dat dit kan gaan spetteren. Als je liever niet een te dikke tomatensoep wilt kunt u deze ook nog zeven. Voeg de crème fraiche, de gehaktballetjes en eventueel wat peper en zout toe. Breng de soep weer aan de kook en garneer het geheel af met de basilicum en bosui.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.