Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Steak tartare met 63 graden eitje

Het recept

Steak tartare met 63 graden eitje

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

150 gram Ossenhaas (fijn gehakt)
2 x eidooier (of 63 graden eitje)
1/2 eetl. Tabasco
1/2 eetl. Dalmation rub (te koop in onze winkels)
4 eetl. Olijfolie
1/2 Sjalotje (versnipperd)
1 eetl. Kappertjes (afgespoeld en fijn gehakt)
6 x Getoaste broodjes

Bereidingswijze

Pocheer twee eitjes of doe ze 2,5 uur in een oven op 63 graden. Snij en hak de ossenhaas super fijn en breng op smaak met tabasco, dalmationrub en olijfolie. Meng het vlees en verdeel over twee borden in een soort rond nestje. Leg de eidooier in het nestje van vlees zoals op de foto. Verdeel de verdere ingrediënten rondom de steak tartare en strooi hier nog wat dalmationrub omheen. Serveer met wat getoast brood.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.