Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Rosbiefbuideltje

Leuk en lekker voor de Paasdagen: een Rosbiefbuideltje. Past prima als amuse bij het diner of als hapje tijdens de paasborrel. Kan op kamertemperatuur geserveerd worden, dus gemakkelijk van te voren klaar te maken!  

Het recept

Rosbiefbuideltje

Ingredienten

Rosbief
Spekjes en uitjes (kant en klaar in onze winkels verkrijgbaar)
Bieslook

Bereidingswijze

Leg een plak rosbief op de snijplank. Doe een eetlepel spekjes en uitjes in het midden van de plak. Pak vervolgens de puntjes van de plak rosbief bij elkaar en draai de streng bieslook eromheen. Knoopje erin en klaar is deze lekkernij. Eet smakelijk

Tip

Kan op kamertemperatuur geserveerd worden, dus gemakkelijk van te voren klaar te maken!

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.