Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Pepersaus

Het recept

Pepersaus

Ingredienten

1 eetl. roomboter

2 eetl. tomatenpuree

6 eetl. groene peper korrels

½ ltr. Roomculinair (koksroom)

1 eetl. wittepeper

1 x runderbouillion (blokje)

Bereidingswijze

Neem een grote pan doe hier de boter, tomatenpuree en de groene peperkorrels in. Ontzuur de tomatenpuree door 5 minuten te verhitten (bakken). Voeg dan de room, witte peper, runderbouillon toe. Breng aan de kook en eventueel nog verder op smaak met wat peper en zout uit de molen.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.