Vanaf 6-8 persoon(en)
• Kipkrokantjes Runderkamp (1 bakje is voor ong. 6-8 personen)
• Nacho chips van Santa Maria (in de Stient verkrijgbaar)
• Spicy Zaanse mayonaise Runderkamp
• 2 avocado’s
• 1 halve rode ui
• 1 halve rode peper
• Halve limoen sap
• Scheut olijfolie
• Zout
1. Maak eerst de guacamole van de avocado’s, rode ui, rode peper, limoensap, olijfolie en zout. Pureer dit tot een zachte puree. 2. Verwarm de oven op 200 graden 3. Gril de kip krokantjes 10 minuten op 180 graden. 4. Bedek de nacho’s met de guacamole 5. Dan een kip krokantje 6. Dan de spicy mayo 7. Let op, smeer de nacho’s pas in met guacamole als je het gaat serveren. Zo voorkom je dat de nacho’s slap worden.
Weinig tijd? Kies dan voor onze avocado kaas crème uit de winkel i.p.v. guacamole.