Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Grauwe erwten

Het recept

Grauwe erwten

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

1600 gr. kapucijners (2 blikken)

250 gr. gerookte spekreepjes

600 gr. ui (in ringen gesneden)

600 gr. biefstuk (in vieren)

8 eetl. piccalilly

Roomboter

Bereidingswijze

Kook de kapucijners in 15 minuten gaar, zie verpakking. Bak de gerookte spekreepjes en de spekjes apart van elkaar, maar mooi bruin. Kruid de biefstukken van te voren en bak ze in de roomboter in 5 minuten mooi krokant. Serveer kapucijners, gerookte spekreepjes, gebakken ui, biefstuk en piccalilly apart op een bord, zodat ieder naar eigen smaak het kan mengen tot een heerlijk gerecht. Gebruik eventueel nog jus van de gebakken biefstuk.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.