Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Goulash

Het recept

Goulash

Ingredienten

roomboter

1.5 kg. Ui (gesnipperd)

3 x teen knoflook

1,5 kg. Runderschenkelvlees (fijn gesneden)

150 gr. Gerookt spek

2 eetl. Tomatenpuree

2 eetl. Paprika poeder

1 eetl. Cayenne peper

1 eetl. Majoraan

4 eetl. Azijn

0.750 ml. Water

Zout en peper uit de molen

Bereidingswijze

Verwarm een grote pan met de roomboter, fruit hier de ui, spek en de knoflook. Als deze mooi bruin is kan de fijn geneden runderschenkel er bij. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, cayennepeper, majoraan toe en roer nog 5 minuten door. Blus met de azijn en het water. Breng op smaak met wat peper en zout en laat het geheel minstens 6 uur rustig pruttelen. Serveer dit gerecht met een (zelf gemaakte) pasta en wat crème fraiche. Of gewoon met een lekkere ouderwetse gekookte aardappel.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.