Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Botersaus

Het recept

Botersaus

Ingredienten

2 x sjalotten, fijngesneden

Klein klontje boter
1 dl. droge witte wijn
2 eetl. room
125 gr.boter
1 eetl. Wittewijn azijn
Kervel

Peper en zout

Bereidingswijze

Laat de sjalot glazig worden in wat boter. Doe na ongeveer vijf minuten de witte wijn er bij en laat inkoken tot er geen vocht meer overblijft. Voeg de room toe, laat inkoken tot op de helft. Zet de pan van het vuur, voeg de koude stukjes boter toe en werk af met een garde tot alle boter is opgelost. Zet de saus nog even op het vuur en laat kloppend opwarmen. Niet laten koken i.v.b. met schiften. Breng op smaak met enkele druppels witte wijnazijn, peper en zout.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.