Waarom onze eigen naam na 42 jaar Keurslager te zijn geweest? Omdat wij onszelf steeds aan het ontwikkelen zijn. In de slagerij, de catering, de worstmakerij, de barbecues en de automatisering die het allemaal moet ondersteunen. De Keurslagers gaan in onze ogen niet op tijd met alle nieuwe ontwikkelingen mee. De organisatie is te zwaar en te traag geworden. Dit vinden we jammer. Daarom zijn we na 42 jaar in goed overleg uit elkaar gegaan.
Gewoon “Runderkamp passie sinds 1884”. We hopen dat deze naam nog lang blijft bestaan.
Wim Keur (deze ook)
Zie voor een uitgebreide reportage elders in deze krant
Kom zaterdag 12 april as. ook naar onze open dag op het Slobbeland!
Met o.a. een demonstratie van
-KOKEN door Niels
-WORST MAKEN door Berry
-BIEFSTUK UITSNIJDEN door Herman
-TOMBOLA door Annie
-GASTVRIJHEID door Jeroen Boekel
-BARBECUE door Siem
De LOVE zal live uitzenden vanaf het Slobbeland en onder het genot van een hapje en een drankje heten wij u van harte welkom bij Runderkamp!