Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Ambachtelijk gemaakte worst smaakt veel lekkerder dan fabrieksworst

Daar is een reden voor. Veel slagerijen en fabrieken gebruiken een cutter om het vlees fijn te hakken. De cutter maakt de structuur van het vlees, dat bedoeld is voor de worst, helemaal kapot. Wij gebruiken geen cutter, maar malen ons vlees met de molen in onze eigen worstmakerij.

Passie voor vlees sinds 1884

Deze traditionele manier is meer arbeidsintensief, maar heeft als grote voordeel dat de authentieke smaak bewaard blijft. Een smaakbeleving die recht doet aan onze groot- en overgrootouders die ons het vak van worst maken hebben geleerd.

Groothandel en kookstudio 

Diverse slagerijen en gerelateerde bedrijven kopen onze zelfgemaakte worsten in. In de strijd tegen de supermarkten een extra wapen met interessante margevoordelen. Daarnaast geven we in onze kookstudio workshops en trainingen aan bedrijven en particulieren over worstmaken, het bereiden van vlees en worst en het uitsnijden van varkens en koeien. Klik hier voor een overzicht van ons ambachtelijk assortiment worst en vleeswaren.